'I don't trust words. I trust actions.'

Och då var snart denna helg över också. Spenderade kvällen igår med fina vänner och bowlade, roligt som alltid trots förlust för mig... Fortsatte med lite mysväll med mitt hjärta (som jag inte träffat på hela veckan!!!!!). Idag har vi hunnit med en promenad i det varma vädret och suttit ute och ätit glass, precis som man gör på sommaren. Man måste ju passa på innan vi övergår till istider. För min del var det sen jobb mellan 14.45 och 22.15, skönt med en lugn kväll på jobbet efter att ha varit sjuk. Nu sitter jag här med rethosta och funderar på hur jag ska hålla mig vaken de kommande timmarna innan jag ska hämta hem Nicke som är på partaj. Ska duscha  i en evighet och sen får vi se hur det går. Önska mig lycka till. Tack!

'Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature'

Efter att ha varit sängliggandes i tre hela dagar (och då menar jag verkligen sängliggandes, hade inte varit utanför ytterdörren på 70 timmar) så har jag nu äntligen uppstått från de döda. Har haft feber och världens förkylning, eller förkylningen är kvar men betydligt mindre. Så ska njuta av att det är fredag idag och sen är det jobbhelg som väntar, yeey!
 
För att fira min uppståndelse så har jag idag varit till solbacken en sväng för shopping av små nödvändigheter. Okej mitt största syfte var för att få gå in på rusta och köpa godingen ovan. Luktar mumma! Trippen tog dock på krafterna så känner mig död igen... ska samla de sista krafterna till lite städning och sen får det vara nog med ansträngande saker för idag. Hoppas ni får en fin helg♥ måste bara säga att det känns bra att vara tillbaks här!
 
 

'Sommaren 2014'

Den här sommaren har egentligen mest innehållit jobb, jobb och jobb. Men där emellan har det hunnits med lite festivaler och andra trevligheter, mys och sånt som hör sommaren till. Har även varit på en liten semestertripp till sundsvall och höga kusten med mitt hjärta och vi har även firat ett år. Har pinsamt lite bilder så bjuder på några få. 
 
 
 

'Balen 2014'

Med min prins♥

'3 månader senare'

Imorgon är det alltså 3 månader sedan jag tog studenten och det känns så himla underbart! Studenten är verkligen en av de bättre dagarna och något man inte kommer glömma. Ett stort steg helt enkelt. Önskar dock att jag kunde säga att det var färdigpluggat för min del och att arbetslivet väntar men några år till ska spenderas i skolbänken innan det är klart. Nu väntar däremot jobb i ett år framåt, känns helt galet att inte sätta sig i skolbänken på ett helt år, jag menar det har ju inte hänt sen man började skolan för en väldans massa år sedan. Helt underbart!