'Nyårsafton - Middagen med familjen'
I år var det damernas tur att laga fyra rätter. Klockan 11 börjades all matlagning och klockan fem dök resten av herrarna upp och allt kunde börja. Det var välkomstdrink, förrätt, soppa, huvudrätt och efterrätt. Måste säga att vi lyckades riktigt bra med maten, supergott!
Förrätt toast med sparris inlindad i prosciuttoskinka och västerbottensostkräm.
Huvudrätt Oxfile med gratinerade mostoppar och portvinssås, sallad och västerbottensostkräm.
Efterrätt Fruktsallad med hemmagjord vaniljglass och riven choklad.
Har ingen bild på soppan, men det var en sparrissoppa. Till den var det krutonger och sparris.
Jag och Amanda såg ut såhär. I know, vi ser ganska så lika ut. Det roliga var att vi visste inte att vi skulle ha likadana kläder, utan det blev bara så.
Förrätt toast med sparris inlindad i prosciuttoskinka och västerbottensostkräm.
Huvudrätt Oxfile med gratinerade mostoppar och portvinssås, sallad och västerbottensostkräm.
Efterrätt Fruktsallad med hemmagjord vaniljglass och riven choklad.
Har ingen bild på soppan, men det var en sparrissoppa. Till den var det krutonger och sparris.
Kommentarer
Trackback