'Helgen'

Startade helgen i fredags med städning, renbäddning, träning, plugg och promenad medan Nicke var och jobbade. När han kom hem gjorde vi oss klara och åkte till Nika och Henrik för tacofredag, så mysigt! Vi passade även på att boka en liten trip till Umeå om två veckor, ska bli så roligt. I lördags var vi och såg vintersim och lunchade, kvällen spenderades i soffan med serier, melodifestivalen och gott. Och idag, söndag, började jag dagen med bakning medan Nicke jobbade och sen var det kalas för min kära lillebror som nu äntligen får köpa sin egen alkohol. Efter kalaset åkte jag till gymmet och sen har kvällen varit rätt lugn. Lite plugg har hunnits med i alla fall, så nu ska vi avsluta dagen i soffan framför farmen.
 

'Torsdag'

Den här veckan har varit hur härlig som helst, skola måndag och tisdag sen eget plugg hemma. Har även hunnit med en massa annat roligt. I tisdags hämtade Nicke hem vårat nya projekt, nämligen en husvagn! Så nu ska vi bara vänta på att det blir lite varmare ute sen ska vi göra en liten minirenovering av insidan. Längtar så mycket, möjligtvis mer till den lilla renoveringen än till själva användandet av den haha. Men ska bli supermysigt! Igår lunchade jag med saknade Lovisa och gick en mysig runda på stan och sen kom Lisa hit på kvällen. Efter ett tag fick vi mer besök så det blev en mysig liten fikastund. Har även fått tillbaks tentaresultat, så lättad över resultatet!
 
Idag började dagen med träning och sen har vi varit i stan och lunchat (igen) och Nicke har äntligen tagit bort gipset från handen, så nu får han förhoppningsvis börja jobba så snart som möjligt. Någon som klättrar på väggarna här hemma... Efter det har jag hunnit plugga lite och nu snart ska vi iväg på middag.Och imorgon är det heeeeelg!! Life is good