'Världens finaste vän'

Har spenderat hela kvällen med Lisa, vi har pratat på om missade saker, myst framför hockeyn och ätit glass och bär. Myskväll med bästis en måndag, kunde inte bli bättre faktiskt. Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på lite serier innan det är godnatt. Något säger mig att godnattet kommer att komma tidigare än vad jag har tänkt, trött tjej här. Godnatt på er♥

'So make your wish, do you have it? Good. Now believe in it with all your heart'

Mitt hat för måndagar försvann den dag jag fick veta att jag skulle få ha sovmorgon till tolv varje måndag, det är en sak som är säker! Har haft en toppendag. Skola mellan tolv och halv två där ett prov gjordes bort. När jag kom hem fikade jag lite gott innan jag tränade. Sprungit på crosstrainern i 40 minuter och herregud.. jag insåg att jag inte har någon som helst kondition. Men man måste ju börja någonstans! Nu luktar det mat i hela huset så hoppas det är mat snart då min mage kurrar. Ikväll blir det förmodligen att heja framför hockeyn som resten av hela skellefteå. 

'Helgen'

Bild från i fredags (lånad från finaste Nika's instagram) // helgens pysslande, två tavlor som fick pryda väggen
 

Hade en superbra fredagkväll! Först modevisning på Mollys och efter det vidare till Allstar. Fick min goodiebag på Mollys så är mycket nöjd! Kom hem strax innan tre och fick somna i bästa famnen. I lördags blev det inte många vettiga saker gjorda,vaknade alldeles för tidigt så låg i sängen större delen av dagen innan en mindre promenad. Kvällen blev den lugnaste lördagkvällen på länge, myste hemma och somnade innan klockan tio. Hur skönt som helst då vi inte hade sovit många timmar natten innan. Igår var det kusinkalas med massa gott fika, tränade i gymmet och sen spenderades kvällen med en cykeltur och onyttigheter med Nicke och Claes. En mycket bra helg med andra ord!


'Fullt upp'

Har inte riktigt hunnit blogga de senaste två dagarna. Har haft fullt med skola, träning, pysslande och lite shopping på stan. Har hunnit med att tillverka min alldeles egna sänggavel, som sagt så kröp det ju i mina fingrar av att göra något kreativt så en sängavel fick det bli! Är riktigt nöjd så nu är kreativitetsbehovet stillat för en liten stund. 
Syns inte riktigt på bilden med det är tre rader med knappar.
 

Idag har jag varit skolfri så skulle ta en sovmorgon men vaknade klockan sju.. typiskt. For ner till stan vid tio med mamma och senare åt vi lunch med lillebror. Ska alldeles strax gå ner till gymmet och sen hoppa i duschen för att börja fixa mig inför kvällen. Det blir utgång med några fina tjejer, kommer bli kanon. Happy friday!

'New in'

Gick på stan med hjärtat igår då det var kvällsöppet. Köpte både en ny väska och ett linne, passade på att köpa väskan då det var rea. Väldigt nöjd i alla fall! 

'Sweet dreams'

Det blev en lugn kväll med hjärtat, lite mys och tv-tittande. Har även planerat lite saker som jag ska pyssla med till mitt rum inom en väldigt snar framtid, det fullkomligen kryper i mina fingrar så måste få göra något kreativt! Tror och hoppas att det kommer bli kanon! Har alldeles nyss krypit ner under täcket och ska se lite serier innan det blir nattinatti. Imorgon börjar jag 12.25, älskar det♥ Sweet dreams!

'Tisdag'

Blev lite ändrade planer igår, istället för att fortsätta slappandet med min piggelin innan rond två i gymmet blev det promenad med Nicke och sedan direkt till gymmet. Efter maten spenderade jag kvällen med mina finaste, Nicke och Lisa. Lisa bjöd på fika och harregud så gott det var!
 
Imorse lyxade jag till med frukosten på bilden, älskar när man har sovmorgon! (typ alla dagar då om man går Ek3 hehe) Gick skola mellan 11.00 och 13.00 och gick sedan en promenad med hjärtat i solen innan gymmet fick sig ett besök. Våffeldagen till ära så har vi ätit våfflor till middag och jag måste säga att det var hyffsat gott, är inget stort fan av det i vanliga fall (förutom morfars våfflor med hans hemmagjorda jordgubbssylt, det är delicious). Nej nu ska jag hoppa i duschen sen får vi se vad kvällen erbjuder!

'En bra start på veckan'

Har haft jobbarhelg i helgen så har egentligen inte hunnit med så mycket annat än det, avslutade helgen med hjärtat igår och fick även vakna upp med honom i morse. Dagen började bra redan där! Började skolan klockan tolv och innan det hann jag med träningspass numero 1. Fick slänga på mig min vita skinnjacka då solen lyste och lite värme var här. Hann bara vara på skolan i 50 minuter innan jag for hem igen, det kallas kortdag, och nu ska jag smaska i mig min piggelin (piggelin ger sommarkänslor och ja, jag längtar till sommaren) och se OTH ett litet tag innan jag ska ge mig på träningspass nummer 2. Har inte direkt ångest över att det är måndag!