'I've never imagined my life would turn out this way'

Hade en helt ledig dag igår då våran lärare var borta (älskar ekonomiprogrammet just nu, har verkligen härliga dagar). Jag passade i alla fall på att njuta och tänkte inte på skolan en sekund. Vaknade upp hos mitt hjärta och medan han var och gymmade så gick jag på stan. Kände mig helt plötsligt väldigt ohurtig där.. men jaa, att gå på stan måste väl förbruka någon sorts kalori åtminstone. Var på jakt efter byxor men hittade tyvärr inga, beställde dock ett par då jag kom hem så hoppas att de sitter som gjutet då de kommer. Fortsatte resten av dagen med Nicke för lunch och annat pysslande innan middagen och efter middagen blev det en promenad och lugn kväll.
 
Idag började jag 10 och kom hem strax efter tre (typ längsta dagen vi har, otroligt jobbigt.. hehe). Nu ska jag jag nog se lite serier inna middagen och efter middagen blir det att handla och förmodligen en liten biltur också. Den som lever får se!

'Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind'

Och så var det måndag igen. Veckorna går så fruktansvärt fort.. Sovde ut i morse och tog de lugnt innan jag rullade till skolan för en kort dag. Har nu nyss kommit hem och ska ta och städa skålen åt mina guldfiskar innan middagen. Ikväll är det kalas för min lilla lillebror, han fyller nämligen hela 17 år, inte så liten längre alltså. Ska bli mysigt att träffa hela släkten, förhoppningsvis får det mitt humör åt det bättre hållet. Nu kallar städningen! Ha en bra måndag♥

'Sometimes people do desperate things to attract attention'

Har haft en riktigt lugn och skön helg. Fredagkväll var jag hemma, tog ett bad och umgicks ett tag med mamma. Hämtade lillebror och senare stapplade älsklingen in där vid halv två så fick mysigt sovsällskap. Lördag var det jobb från 10.45-17.45 och sen var jag med Nicke ett tag, åt lite fruktsallad och annat gott. Blev en tidig kväll då Nicke skulle upp tidigt idag och jobba. Det resulterade i att jag somnade tidigt och vaknade utvilad i morse. Hela dagen idag har bestått av städning. Mitt rum har fått sig en rejäl städning och rensning. Älskar nystädat! (Är dock expert på att stöka ner direkt.. hehe) Nu ska jag spendera resten av kvällen med mina guldklimpar och njuta av det sista av helgen!

'2014.02.07'

Två suddiga mobilbilder i brist på annat..
Igår fick jag mysa lite med älsklingen. Vi myste framför tvn och for sedan ut och körde en sväng. Vi stötte på ett helt gäng renar. Haha älskar renar. Avslutade sedan kvällen hemma i sängen framför Revenge. Imorse gjorde jag en lätt försovning... tröttare än jag vet inte vad! Hade dock bara en lektion innan jag slutade strax innan tio vilket gjorde det hela mycket bättre. Lunchade med mamma och åkte sedan hem och gick ut på en promenad med mannen på den högra bilden. Min andra älskling♥
 
Ikväll är det myskväll som gäller! Ska snart hoppa ner i badet innan jag dukar upp lite godsaker och myser framför tvn resten av kvällen. Känns riktigt skönt. Jobb imorgon innan jag sen får vara ledig söndag. Trevlig helg på er!

'Studentklänning!'

Har nu äntligen hittat min drömstudentklänning! Beställde hem tre klänningar i början på veckan och fick hem dom igår. Var ett lätt beslut vilken jag skulle behålla. Känns skönt att ha det problemet ur världen. Nu är det bara balklänningen kvar innan jag kan slappna av. Är så redo man kan bara kan bli för studenten, längtar så fruktansvärt mycket!

'Det är dags att göra något åt det liv du lever, det är inte hälsosamt. Med vänliga hälsningar mig själv'

Yes idag börjar jag ett nytt liv! Bilden till vänster är ett minne blott, mysandet med mina kära vänner kommer minksas drastiskt och istället ersättas av en massa frukt. Hoppas att vi blir lika bra vänner. Kommer inte göra slut med den vänstra bilden helt och hållet då jag älskar godis och chips alldeles för mycket. Men under veckodagarna är det nolltolerans vad gäller sånt. Helgerna får jag smaska i mig lite. Det är en stor förändring då jag annars är lite av en småätare varje dag.. usch. Nej nu ska här tas tag i både ätande och tränande och jag är faktiskt taggad! (första dan=man är liiiite för taggad)
 
Avslutade min helg igår med Nicke, hade fixat grönsaker och dipp + lite chips och godis medan han var och gymmade (jag gjorde ju bort mitt gymmade på dagen) och sen myste vi på resten av kvällen. Somnade rätt tidigt och vaknade ut utvilad imorse. Börjar klockan 12 på måndagar, älskar det! Slutade vid tre och rullade hem och for ut på en promenad med mitt hjärta. Har efter maten kämpat med vårat förbaskade internet som inte ville samarbeta, men nu funkar det och jag känner mig lite gladare. Ska nu byta om till träningskläderna och springa ner till gymmet. Wihoo, hejsvejs!♥

'Emma är tillbaks"

Okej vars ska vi börja? Kan börja med att be om ursäkt... jag skäms över min uuuuurusla uppdatering. Vet inte varför men av någon anledning har jag aldrig tagit mig tid till att blogga. Och jag som älskar att blogga.. skärpning! Jag lever i alla fall på topp, kanske lite för mycket på topp. Lite för mycket av allt gott och lite för lite träning (eller jaa ingen träning alls rättare sagt) vilket får mig att må piss. Ska ner till gymmet direkt efter det här inlägget! Jag umgås med min pojkvän och mina underbara vänner, festar lite grann och jag kollar på serier. Allt är typ som det brukar vara, det känns liksom perfekt bara. Jaa förutom träningen då.. försöker hitta lite motivation så ska ta tag i det.
 
Studentresa planeras, balklänning letas för fullt och likaså studentklänning. Lite ångest över att jag snart tar studenten samtidigt som jag längtar så fruktansvärt mycket! Galet så roligt det kommer bli. Har så mycket att se fram emot att jag bara kan le. Så är det med det, allt bara bra med mig helt enkelt. Tänkte avsluta med lite bilder från mobilen, har blivit jättedålig på att ta bilder, tyvärr, så åtta stycken ynka bilder var de enda som fick vara med. Resten av bilderna är inte riktigt passande att visa upp på bloggen.