'Dance the night away live your life and stay young on the floor'

Okej skavsåret besegrade mig... blev ingen springtur utan istället så spenderade jag en timme nere i gymmet.
Känns riktigt härligt nu efter så kommer sova gott i natt, i väntan på en grym träningsvärk imorgon.
Nu väntar jag bara på att big brother ska börja så jag kan se det innan jag ska sussa, älskar att jag har börjat se det nu när det i princip är slut. standard.

MVH en tränad och glad Emma!

'All those fairytales are full of shit, one more fucking love song I'll be sick'

Helt ovärd dag på skolan, kunde lika gärna ha stannat hemma. Men rätt så trevligt att bara få mysa lite med alla fina innan sommarlovet börjar. Mötte upp Amanda på stan för lite ögonshopping och sen även middag, kommer bli ruinerad av allt matköpande... Nu ska träningskläderna på och jag ska ut och springa, trots att jag har ett skavsår som fullkomligen har tagit död på mig idag. Men efter dagens middag behövs det så ska kämpa mig igenom det här!

'Although everybody knew how it would end up'

godnatt♥

'Starships were meant to fly'

strangest picture ever. Är på världens bästa humör idag! Har inte gjort något vettigt på skolan, fick tillbaks en massa uppgifter och har fått veta lite betyg. Måste säga att jag är mer än nöjd, så himla glad! Ikväll ska det pluggas NK som aldrig förr och mitt rum ska städas. boooooring. Men ska ut på en springtur också så något har jag att se fram emot.

'Ja, man ryms i tvättmaskinen'

Jag och min bror skulle hänga tvätten, slutade med att halva jag var inne i tvättmaskinen.

'Spontan och perfekt kväll med världens finaste'

Efter byske blev det stan, i jakt på årets första och efterlängtade mjukglass. Tillslut fann vi den... på frasses. Tyvärr var den inte så god som jag hade drömt om och efter halva var jag less, standard. Men mjukglass som mjukglass, nu är i alla fall årets första intagen. Nu är jag lika frysen som glassen från att ha kört hem, ska därför krypa ner under täcket och se slutet av BB innan jag ska sussa. godnatt♥

'Jag ska göra det jag själv vill, oavsett vad ni tycker'

Har haft en lugn dag och har nu äntligen gjort bort den stora redovisningen av vårat projektarbete, känner mig 1000 kilo lättare! Har dock gått runt med lite panik då det varit krig med vattenballonger hela dagen, men smidig som jag är klarade jag mig undan att bli blöt. Nu serveras det middag och sen är det plugg innan jag och Lisa drar en sväng till byske. Om cirkus en vecka går jag på sommarlov, kan inte längta mer!

'Min helg'

Juste, jag hade ju en blogg... Har haft fullt upp hela helgen och början av veckan så har inte uppdaterat bra alls, jag vet. Har i alla fall haft myskväll med Hanna, haft tältpremiär med Lisa, umgåtts med mina fina tjejer, sett Loreen ta hem segern i Eurovision (sweeeeeeeet!!!) och bestämt att nästa år ska vi ner till Stockholm då det är här, övningskört, tränat, pluggat och varit i stan. Önskar att det vore helg året om!

'I met a boy, I met a boy last night. When me and the girls were out'

Världens bästa start på dagen då jag kliver upp och ser på termometern att det är 20 grader ute! Klev däremot upp lite väl sent så hade det lite stressigt, men vad gör det när de i princip är sommar ute. happyface.
Projektarbete hela dagen lång är vad som gäller idag, rätt så slappt faktiskt så jag klagar inte.
i väntan på bussen, i morse, i värmen. glad tjej.


'Lycka'

Insåg just att vi har sovmorgon imorgon. sweeeeeeeet! Känner mig lika glad som de söta animalsen på bilderna ovan!
big smile happy face

'Baka baka liten kaka'

Har tagit mig igenom halva rummet, resten av städningen får vänta tills imorgon. Har bakat kakan klar så nu står den i kylen och väntar på pappa, har bakat hans favvo. Gulligt av mig tihihi. Sitter nu och väntar på att Grey's ska börja och sen ska jag sussa så gott i min mysiga säng! goodnight peeps♥

'The never ending story'

Usch vilken dag. Vaknade 5 minuter innan bussen går, började dagen med NP i franska, haft långdag men har inte gjort något vettigt alls, har frysit hela dagen, min mun gör så ont att jag knappt kan prata och jag har spräckt mina jeans. Låter som en toppendag va? Kvällen erbjuder inget roligare än städning av mitt rum (kan lova er att ni aldrig sett värre, inte en centimeter av golvet syns), träning och bakning till min kära far som kommer hem ikväll! Ser dock fram emot bakningen. muuummms!

'Nothing can be better than this'

Vi hade bokat en timmes behandling men det blev över två timmar, klagar inte! Hade det så underbart härligt, slumrade till ett x antal gånger. Fick även med mig en massa olika prover så förhoppningsvis hittar jag något bra till mitt face.
Sitter nu i soffan med mamma och filmkväll väntar, ska därför stänga av datorn och bara mysa med min älskade mamma♥ godnatt.

'Tisdag'

Matte natonella gick verkligen skit! Kan inte känna mig mer onöjd. Fick i alla fall sluta rätt så tidigt så något positivt med dagen. Har hunnit vara ute och springa och äta middag sen jag kom hem. Nu ska jag bara hoppa i duschen innan jag och mamma åker till stan. Ska nämligen på en timmes ansiktsbehandling, kan behövas efter en dag som denna. Ibland är min mamma verkligen bäst!!♥ Juste, bilden. Hittade ett par grymt snygga och sköna shorts idag då jag och Amanda strosade runt på stan, synd bara att min ekonomi är i botten. Får snart mer pengar och då ska det shoppas! hehehehe. kommer som de i lyxfällan...

'Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted'

Första löparrundan med nya skorna (tack pappa!!!!!!) och måste säga att det kändes som att jag flög fram där i skogen - toppbetyg! Duschen har fått sig sällskap ett tag och nu ska jag äta banan och dricka mjölk, älskaaaaaar banan! Alla tar fram anteckningsblocket och antecknar ännu en gång. hihi. Tänkte även slå på en film. Eller jag borde plugga mer matte istället.... blä. glad chey checkar ut!

'My body needs a hero, come and save me'

Har gjort bort att plugga matte och varit ute i stallet så kvar nu är en springtur i skogen. Ska dra på mig träningskläderna och löparskorna och bege mig ut. Vädret är mer än underbart, och vad kan göra en på bättre humör än sol och värme? Känner mig på toppenhumör!

'I'm open, you're closed'

Ett litet ihopplock av bilder från helgen, tagna av Amanda. Har haft en mer än kunglig helg! Därav har uppdateringen varit sämre.. Jag har i princip bott hos Amanda i helgen, har hunnit med myskvällar efter myskvällar. Igår bröt vi trenden och jag och Lisa tog bussen till byske för grillning och umgicks med trevligt folk. Blev även bilåkning och tillslut slutade kvällen hos Amanda där vi sov över. Hade nog den bästa kvällen på länge, skulle kunna göra om det tusen gånger om!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen, tänkte göra en tidig kväll eftersom det inte har blivit mycket sömn denna helg. Har i alla fall sovmorgon imorgon så klagar inte allt för mycket.


'You've messed me up and now it's up to me to fix it'


Är nu klar för en dag i stan med mina fina tjejer, kommer bli toppen! Hoppas ni andra får en bra fredag också♥

'Before you came into my life I missed you so bad'

Hemma efter en tur till staden. Nu är det godnatt som gäller, ska upp alldeles för tidigt imorgon. godnatt♥

'Fredag'

The bigdutts have found a chaufför to the stan. Nu bäre av!


'Just chillin'

Glömd i stan av pappa - check!
Agerat kock och lagat middag - check!
Ätit middag - check!
Skrattat tills jag har gråtit - check!
Nu börjar kvällen, först en tur i stallet och sen ska det ut och springas i den underbara stormen som är ute.

'If happy ever after did exist'

Godmorgon, goddag, godeftermiddag, godtisdag, godkväll? Har haft juridikprov och det gick verkligen jätte bra!!!!..... not. Är ingen naturbegåvning på det där känner jag. Sitter nu i bibbelibibblan och skriver engelska och väntar på att samhällsen ska börja. Har kortdag idag, slutar alltså halv tre, åker då med pappa hem så är faktiskt hemma ovanligt tidigt! ha en underbar dag mina vänner♥

'Jag kommer aldrig förstå hur det kunde bli såhär'

Efter en jävligt (ursäkta språket) pissig dag och kväll har jag i alla fall tröstätit lite kladdkaka och nu ska jag krypa ner i sängen. Har plockat fram lite roligt att kolla på så förhoppningsvis blir jag på bättre humör. Ska även sova tidigt och hoppas på att vara piggare imorgon, och framförallt: gladare!

'You're kind of awesome'

Har varit på äventyr med flickan till höger ikväll. Blev ingen promenad utan vi tog cyklarna till kiosken istället, så blev det med våran nyttiga kväll... Cyklade tillbaks, gungade, skrattade, tog smexiga bilder och bara pratade och myste. Härlig torsdagskväll! Nu ska jag bara fixa lite inför imorgon innan jag kryper till kojs. goodnight!

'You can't break me, I'm solid'

Holalalala! Är hemma efter en dag med en hel del stress måste jag säga. Trodde jag skulle missa bussen så stresscyklade dit men fick lika fullt sitta och vänta i en kvart... Missade dock bussen från stan till A-torp så tog mig en rask promenad dit och kom just när vi började. Yrade sen runt på stan efter skolan för att hinna med lite saker innan bussen gick hem. Har nyss ätit en wunderful middag made by pappa the masterchef och nu ska jag traska till Lisa och se till att hon får i sig någon mat innan vi beger oss ut på promenad! ha en trevlig kvällllll♥

'Don't hide yourself in regret just love yourself and you're set. I'm on the right track baby I was born this way'

Har just druckit lite loooovetea och sett 90210, nu ska mina små ögon alldeles strax stängas igen för idag. Imorgon väntar en ny dag och jag har bestämt att jag ska vara pigg och utvilad för en gångs skull! godnatt mina vänner♥


'Men om vi litar på varann har vi en liten chans'

Ris och ros för denna dag. Om vi börjar med det braiga: fick sluta klockan två istället för fyra (gjorde helt ärligt min dag!), åkte buss med Lisa hem vilket gjorde det hela bättre plus att jag har sovmorgon imorgon. Det dåliga då: det blåser en orkan ute och vädret har gått från super till rent ut sagt skitväder, min kära mor har opererat sin högerhand och jag kommer nu leva som en slav i 4 veckor och sen så har jag gått runt och frysit exakt hela långa dagen.
NU ska jag klä på mig alla kläder som bara går och sen he mig ut på en promenad innan jag ska vara duktig och göra en massa nödvändiga sysslor.

''What doesn't kill you makes you stronger. Stand a little taller'

Efter en mycket härlig cykeltur här på landsbygden känner jag mig mer än nöjd. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, tanken är att jag ska jobba men vi får se hur det blir med den biten. I vilket fall så får ni ha en bra kväll!

'Dagens outfit'

// Linne - H&M // Jeans - Carlings //

'Men du försvann, gled ur min hand. Vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig'

Slutade tidigt ännu en dag, halv 12 var denna skoldag över. Strosade runt ett tag på stan och tog bussen hem klockan 1. Hur härligt lät inte det! försöker göra er stackare som går länge idag lite avundsjuka hihi. Blev bjuden på bullfika då jag kom hem och nu ska jag ut och cykla. Vet inte riktigt vad men har som ett litet cykeldille nu. Plus att att vädret är ju helt underbart så inte kan man sitta inne inte.

'Amanda Nilsson - blivande konstnär'

Kan inte sluta skratta åt denna mycket fina bild! hahahahahahah!
Okej förlåt gumman.... du är jätteduktig på att rita hästar♥

'No one can take away our memories'

Hej hopp, måndag och en ny vecka är vad det är idag. Har haft en riktigt bra dag! Började tjugo i elva och slutade klockan ett. Gick till Caisa och drack te och myste med hon och Amanda. Ikväll har jag tagit en härlig cykeltur och en promenad, okej ska jag vara ärlig var cykelturen långt ifrån härlig! Fick mjölksyra direkt och hade motvind mest hela vägen. Ser fram emot träningsvärken som kommer hälsa på mina ben imorgon. Tog mig en lååång dusch och bakade sedan cupcakes till mig själv, mamma och lillebror. Sicken underbar dotter och syster jag är. Nu ska jag se one tree hill och sen sussa. sweet dreams♥

'Can you blow my whistle baby, whistle baby'

Sitter med ansiktsmask på. Tyckte att jag såg ut lite som en apa och försökte mig på ap-poser, därav bilderna. Mycket vackert:') Tog mig en cykeltur till Lisa nu på kvällskvisten och åt glass och kolasås, måste säga att det satt väldigt bra i magen och ett trevligt avslut på helgen. Nu ska jag se lite OTH medan ansiktsmasken torkar och sen hoppar jag i duschen.

'Jordens undergång är nära!'

Mitt på gården är det numera ett stort djupt vattenfyllt hål. Marken har helt enkelt bara gett efter. Vet inte varför jag bloggar om det ens... I brist på annat att skriva I guess. Plus att det var väldigt konstigt!

'Inget kan klå er, ni är det bästa jag har'

Igår kväll tog jag med mig Björn Gustafsson, P.S I love you och en trocadero och begav mig till Amanda för att bara ha en myskväll med hon och se film. Vad hon inte visste var att med mig hade jag också Lisa och en tårta. Vi hade planerat en liten överraskning, och snacka om att hon blev överraskad. Mission completed!
STORT GRATTIS I EFTERSKOTT AMANDA!♥

'Hade borta mina glasögon. Insåg ett tag senare att de var precis där jag lämnade de sist: sittandes på huvudet'

Tog mig inte upp ur sängen förns halv 1 men har sedan dess varit mycket effektiv! Nu ska jag ta en paus i allt duktigt och först träna och sen ta en lång och härlig dusch. säger bara en sak: fuck the väder!!!

'6 från igår'

Hade en underbar kväll♥ låter bilderna tala för sig själva.

'Wanting to be someone else is a waste of the person you are'

Ännu en skolvecka är över, helt sick att det bara är några få kvar innan det är sommarlov! Sitter och slappar i soffan framför ett program av 90210. Om cirkus 1 timme tar jag bussen tillbaks till stan för tacomiddag med mina gullisar, en mer än okej fredagkväll har jag framför mig! En mycket glad tjej checkar nu ut. ha en wunderful kväll♥

'Félicitations'

Ingen mindre än Amanda Nilsson fyller 17 år idag! GRATTIS älskade vän♥

'Living the dream'

Stolt flicka är redan klar med allt skolarbete. Ska nu först ut på en promenad i det fina vädret sen ska alla muskler i kroppen tränas tills de bränner, känns bra. wihoo, vårkänslorna är här=lycka!

'I want to talk to you, but I don't know what to say or how to say it'

Tjena mittbena! Nationella i engelska och sen var i princip dagen över. Blev en kort engelskalektion och sen in till stan för lunch på Tatung med några fina tjejer. Efter det lite projektarbete och sen åkte jag hem med mamma. Mycket härlig dag må jag säga! Har dock en hel del att göra ikväll, powerpoint och NK-arbetet som jag så fint sköt framför mig. Ska även hinna träna innan kvällen är över. full steam spacemachine, peace out!

'You're amazing just the way you are'

Sitter med Amanda i bibblan och pluggar, slutade egentligen för snart 1 timme sen men eftersom inte bussen hem går förns klockan tre var det lika bra att stanna kvar och göra klart det som ändå ska göras. må lopporna från tusentals kameler hemsöka dina armhålor♥ hahahaha

'Kära onsdag'

Eget arbete i naturkunskap=tråkigt=facebook och bloggning tar över=arbetet kommer att hänga som ett mörkt moln över mig=emma blir stressad=dåligt humör=dåligt dåligt dåligt dåligt. Ni förstår vars jag vill komma va? Borde verkligen jobba med arbetet istället för att blogga och facebooka... may the force be with me!

'There's an elephant in the room'

Håller på med den sista städningen innan mamma och pappa kommer hem. Lyssnar på kunglig musik, vilket är ett måste då man städar. nanananaaaa. Efter middagen ska det promeneras med Lisa för att prata om gårkvällen, det lär behövas! back to the städning


'I wanna dance, and love, and dance again'

Hola! Hade en sjukt trevlig valborgs igår, bästa på länge måste jag säga. Träffade en massa trevligt folk och hade helt enkelt en toppenkväll! Rullade hem med Amanda och Caisa vid 2. Efter lite nattkäk och annat blev det godnatt. På morgonkvisten tog jag fram mina kockskills och gjorde omelett till mina fina vänner, de har nu farit för ett bra tag sen. Nu ryktas det om att det är fika hos mormor och morfar så ska ta och fräscha upp mig och fara dit. ha en bra dag♥