'Underbara lördag... hosthost'

Tumblr_m08tpfbqct1qcn8xuo1_500_large

Läser bloggar och ser allt roligt alla andra gör och ska göra en lördag som denna. Själv ligger jag i sängen med feber och tycker synd om mig själv. Ser avsnitt efter avsnitt av OTH och bölar som en liten bebis. Vad livet är underbart!....


'There's nothing that's prettier than a smile'

538566_394783080546530_137172902974217_1405718_1207697688_n_large

Tjolahejsantjolahoppsan! Har varit på bra humör hela dagen och haft en allmänt bra dag. Hann gå på stan med finaste Amanda efter skolan och shoppade en tröja, visar den så småningom. Självklart fanns inte jeansen som jag hade spanat in i rätt storlek, men inom en snar framtid ska de inhandlas! 

Ikväll ska jag ha myskväll här hemma med la familla, riktigt härligt att få umgås med dom också. Imorgon blir det nämligen andra puckar(är inne på hockeytemat ikväll) då födelsedagsfirande står på schemat. 

Hoppas ni har en bra fredagagagag! Nu ska jag återgå till hockeytittandet♥

'You can point a finger but there's always three pointing back'

Go'kväll! Har haft världens mest slappa dag, och imorgon väntar en riktigt bra dag också. Det blir även en sväng på stan, är så mycket jag måste köpa så nu ska här spenderas pengar! kommer svida.. Ikväll har jag hunnit med att vara ute på en springtur och även kört lite styrka på det. En härlig dusch är tagen och matteboken borde ha varit öppnad för längesen. Ska ta tag i det nu sen säger jag godnatt!


'If I could press rewind. Rewind the take. Redefine the line'

Åh, älskar livet just nu!! har gjort bort mitt tal och det gick superbra. har bara matteprov kvar denna vecka. har en slapp dag imorgon med projektmässa och bankbesök. slutar förmodligen tidigt på fredag. har sovmorgon imorgon. har inte pluggat ett skit ikväll. har bakat dajm. ska promenera, springa på crosstrainern och se OTH. lööööööööv lajf! hoppas ni har haft en lika bra dag!

'Relationer över nätet'

TADAAA! Det här är vad jag har pysslat med ikväll. Skrivit små manuskort till mitt tal jag ska hålla imorgon. Tänkte att jag skulle bli lite mindre nervös och lite gladare om jag hade fina lappar. Hoppas att det funkar, det känns i alla fall toppen nu. Kan det som ett rinnande vatten!

'Jag ska måla hela världen lilla mamma, full av solsken varje dag'

Emma 4 år sitter och målar och pysslar. LiVeT LeKeR!

'Dagens roligaste!!'

Lisa Green... vad ska man säga om denna kvinna. Så klockren att jag vet inte vart jag ska ta vägen! Har fått mig ett gott skratt såhär på eftermiddagen.

Jag skickade ett sms, som var ett sånt där privat och pinsamt sms ni vet. En halvtimme senare får jag till svar:
- Hej, jag har hittat den här telefonen. Jag vet inte vilket nummer jag ska ringa för att få tag i ägaren. Vet du vars jag ska ringa?:) /Ola

Och jag, lite halvt lättlurad som jag är, svarar då med nummer vars "Ola" kunde ringa och vad ägaren till mobilen heter. Tyckte jag var mycket duktig.
Får sen ett långt sms med en massa HAHAHA. Ännu en gång var jag..... lurad. Tur att mobilen inte var borta på riktigt och att det bara var Lisa som låg bakom det hela.

Lätt dagens roligaste i vilket fall!





'Jag ska bege mig till drömmarnas värld och åter igen kommer jag att drömma om dig. Just precis dig'

Tumblr_m1cybmdnre1r0a4zyo1_500_large

'Hockeymys'

Sitter med en skål fruktsallad och ser på hockeyn, det hör inte till vanligheterna att jag ser det kan jag ju meddela men jag slår på stort idag!

Har även hunnit med att skriva mitt i tal (i princip)klart, det fyra minuter långa talet blev helt plötsligt fem och en halv minut. Måste korta ner det lite. Sen har jag även tränat och duschat. Om cirkus tjugo minuter kör jag till Byske för att hämta Jonathan.

'I tried playing it cool, but when I'm looking at you I can't ever be brave. Cause you make my heart race'

564556_307478645986295_200068163394011_795443_1313918269_n_large

564556_307478645986295_200068163394011_795443_1313918269_n_large

564556_307478645986295_200068163394011_795443_1313918269_n_large

 


'Give me time. That's the key to my world'

Söker ni mig hittar ni mig i denna fåtölj, kommer finnas här större delen av kvällen. Det ska nämligen skrivas tal och träna att prata det, träna upp min utomordentliga engelska och sist men inte minst plugga matte. Så är det när man har två nationella prov och ett matteprov inbokade i veckan.

'Gina Tricot, 149:-'

dagens tröstshopping

'Next thing we're touching. You look at me it's like you hit me with lightning'

Vaknade med ett humör som var nere på botten, men efter en väldigt bra dag och lite tröstshopping känner jag mig glader igen. Hade bara en lektion, började 10.40 hade lunch och sen åkte jag hem med bussen klockan 1. Vadå härlig start på veckan!

'Söndag'


har sjukt dåligt om bilder, så arkivet får istället gå varmt.

Sitter i soffan och ser lite tv medan jag väntar på att Amanda ska vakna. Själv var jag uppe med tuppen för att släppa ut hästarna, har sovit några timmar till sen jag kom in igen men nu är jag vaken. Klockan 1 kommer Lisa hit och då blir det bullfika!



'You'll remember me when the west wind moves upon the fields of barley'

ni måste kolla, vi skrattade tills magen krampade igår. så underbart rolig är den!

Amanda har farit hem och stallet är gjort. Sitter nu i köket och funderar på vad som ska få bli min middag idag, finns tyvärr inte mycket att välja på. Blir i alla fall en dusch först, får fundera vidare då.
Ha en bra lördag gullegrisar!


'Kärleken, detta under, detta mirakel. Och är mäktigare än allting annat på denna jord'


Har haft en bra dag i Umeå, en mysig middag på Dallas och en kanon kväll med Amanda, vi fick även ett litet besök av grabbsen. Dagen får 5 av 5 toasts, megakanonkul!

Nu har vi bäddat ner oss i sängen och snart är det godnatt.





'4 av 5 toasts, kanonkul!'

HAHA KAN INTE SLUTA SKRATTA!! 0.40, 0.54, 0.36. Esch, kolla heeela! Han är så underbar♥

'See I'm wrapped around your finger, I'm digging in the dirt. I'm so deep into this shit I can taste the earth'

Ligger i sängen och skriver ett väldigt intressant tal om relationer. Ett fyra minuter långt tal ska vara klart att sen hålla inför halva klassen nästa vecka. Känner glädjen inför det! eller så inte riktigt.

Har även pratat med Amanda så nu är morgondagen planerad, middag i stan och sen myskväll hos mig. Är ensam hemma hela helgen lång, äkta lycka!

STRIKE A POSE!

'You are in my dreams every night'

Om cirkus 20 minuter sitter jag i bilen påväg till skolan. Kort dag med endast två lektioner, varav den ena är prov. Sweeeeet. Och juste, använde ett nytt volymshampo idag och harreguuud säger jag bara. Mitt hår är nu en enda stor fluffkorv. Måste göra något åt det.

Ha en bra dag♥

'Erato - Call Your Girlfriend'

Nika visade mig den här idag och nu går den på repeat på spotify!

'Welcome home'

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag glömde dig sådär. Ska aldrig mer upprepas, lovar!♥

'Kvällens outfit'

Hann inte knäppa någon bild på dagens outfit för direkt jag kom innan för dörren slet jag av mig jeansen och skjortan och drog på mig mjukiskläderna. Kärlek på de. Självklart är mystofflorna på också.



'Tell her not to get upset, second-guessing everything you’ve said and done'

Började dagen med svimmkänslor och kände mig inte alls frisk. Krigade mig till skolan och där vid lunch blev det mycket bättre. Har annars varit en bra dag, slutade en timme tidigare än vad vi egentligen skulle. Inget man tackar nej till!

Har nyss pluggat klart ekonomin så nu är jag redo för prov imorgon. Feeling good.



'Money can't buy us happiness'

Tumblr_m0eajjfeqi1qg2ooso1_500_large


'I dream of a blue sky without clouds'

Har haft en slöarkväll. Kände att jag har plugget under kontroll och allt flyter på så varför inte unna sig själv en riktig slapparkväll framför datorn.

Juste, glömde min mobilficka som jag hade hängande runt i halsen idag i ett provrum på Lindex. Så typiskt mig.... Kom på det då jag hade kommit hem så ringde fort som attan dit och tror ni inte att jag har så tur att någon hade hittat den. Så nu ligger den i tryggt förvar och väntar på mig. Ibland ska man ha tur också!

NU ska appostlahästarna användas för en promenad.

'Fit Me'

Köpte ett puder från Maybelline's FIT ME, tycker att det är superbra! Så det rekomenderas varmt.

'Can we freeze karma and surrender our rights and wrongs'

Dagens outfit!

'Damdamdamdaaaa, Pretty Little Liars!!!!'

Väntar bara på att det ska ladda klart sen äntligen ska jag få veta vem "A" är. Åååh, happytime!
Känner mig såhäääääääääääääär taggad!


Marlin: Wait a minute, you already told me which way the boat went. Dory: I did? Oh, no...


'Lillebror bakar'

skenet bedrar, de ser riktigt smarriga ut men under ytan döljer sig något helt annat...
När jag kom hem efter min promenad luktade det nybakat. Jonathan hade då bakat muffins. Kände riktigt hur gott det skulle vara med en nybakt muffins, mmm vattnas nästan i munnen. MEN resultatet blev allt annat än bra. Tyvärr blev de inte alls goda! Kan inte låta bli att känna lite glädje ändå, efter allt klagande på mitt bakande så är det äntligen någon annan som misslyckas. praise the lord!

'I know it's hard, but everything will be okay. I will be right by your side'

Långpromenad på närmare 1 mil, riktigt härligt må jag säga! Har även klurat på vad som ska väljas till individuella valet, tror att jag börjar ha bestämt mig nu i alla fall, skönt. Hoppas ni också har haft en härlig måndagskväll♥


'Don't try to forget the past because it made you who you are today'

En sne, halvsuddig, halvögd men glad tjej här. Har varit en riktigt bra dag enda från start. Skolan blev kort och smärtfri, slutade 14.50 istället för fyra. Meeeen jag skulle åka med pappa hem klockan fyra, eller rättare sagt: han skulle åka med mig. Satt alltså och väntade i över en timme på skolan bara för att få köra hem, men hade sällskap av Caisa och gjorde bort en massa skolarbete så det gjorde inget. NU ska jag ut på en promenad, en lång en.

pussen



'Oh, if I catch you, Oh my god if I catch you'

Har haft massagestuga, masserat både broder och moder så nu är alla nöjda och glada. Har även varit ute på en promenad, en toppenkväll. Ska nu titta igenom lite på datorn innan det blir godnatt. Är nästan taggad på skola imorgon, blir orolig att det är något allvarligt fel på mig...

'Myskväll hos Amanda'

For till Amanda i fredags och där var det myskväll för fulla muggar, B&J och godiiiiiis. Sen en massa prat på det, wunderful! Dock så somnade jag där vid tio, måste skylla det på skidturen vi hade haft tidigare på idrotten. Var så grymt trött. Sovde i alla fall där till lördagen.


'Effektiv söndag'

Har hunnit med en hel massa idag!

- vaknade kl. 10 och åt då frukost
- pluggade ekonomi i massor
- jobbade
- övningskörde. körde genom hela stan i rödljus och allt, körde om på e4an. stolt flicka!
- tvättade och städade pappas bil

 

 


'No money, no house, no car, is like love'

Har spenderat kvällen med Lisa, är nu tröttare än tröttast så det kommer bli en tidig kväll för mig. Har massor att göra imorgon, standard.

GODNATT♥


'Underneath my skin lives an eagle. Underneath these clouds there’s an ego'

Nu åker vi bort på middag sen ikväll blir det att umgås med mina brudar. Ska uppdatera om igår senare också. Förmodligen imorgon.

Ha en bra lördag♥

'Pluspoäng till mig'


'Hitta felet'


'Jag vet vem jag är när jag är hos dig'

Go'kväll! Har haft en kanoners dag, är så härligt att känna sig pigg och glader. Har jobbat häcken av mig de senaste två timmarna så nu blir det en välförtjänt promenad innan jag hoppar i duschen. Imorgon är det fredag och helg, helt sjukt hur fort veckorna går!

kunde inte bestämma mig vilken som var snyggast så det blev en dubbel, enjoy.

'Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat mellan och det är bra. Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag'

Idag är det en riktigt god morgon, trots att jag var tvungen att stiga upp tidigt. Fördelen med det är att jag nu har tid till att jobba, vilket verkligen behövs. Har ett x antal timmar som ska ha vare gjorda på... hmm... ynka två veckor!

Hoppas ni får en wunderful dag!


'Onsdag'

Har handlat med mamma, städat mitt rum, renbäddat i sängen och varit på en rätt så lång promenad. Känner mig nöjd över kvällen, älskar pluggfria veckor! Imorgon börjar jag inte förns 11.05, egentligen skulle mamma skjutsa ner mig till stan så jag skulle få sova lite extra länge men det sket sig totalt. Så jag får vackert ta min kära buss där vid 8.15, yeeeeyy. 

Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng, mysmysmys! godnatt♥




'Should I believe all the things people say about you?'

Godmorgon mina vänner. Snacka om dålig bloggning nu för tiden! Men sanningen är den att jag knappt sitter vid datorn längre, ja okej det är något allvarligt fel på mig... 

Sitter i alla fall på skolan nu och har ett två timmars hål framför mig. Eftersom det är korv till lunch (blä) så tar jag och Amanda bussen in till stan och äter på SUBWAY♥ År och dar sen jag åt där.

Hoppas ni får en bra onsdag!


'Ett år har gått och det är fortfarande samma sak. Men jag skulle inte klara mig utan det'

Har krypit ner i sängen efter en lugn och härlig kväll, känns mer än bra att vi har en pluggfri vecka.
Har grymt ont i ryggen, så ikväll har jag fått massage av mamma så nu kan jag åminstone röra mig utan att se ut som en 70-års tant. Har sen även varit på en promenad och tagit en dusch. Nu ska datorn alldeles strax stängas av och sen är det godnatt.

tycker min pyjamas är riktigt gullig

'Hey, hey, you, you, I could be your girlfriend'

Två bilder från igår. Grillning och skoterkörningen var vad kvällen bjöd på och måste säga att det var grymt härligt att köra skoter. Var alldeles för länge sen.


'Bilder från min lördag'






Jag och Lisa, hurtbullar som vi är, tog på oss skidorna. Vi packade väskan med massa fika och sen åkte vi en liten tur. Allt från plumsande i djupsnön, åkande i snöhögar, skidrace på hockeyplan och en massa skoj. En riktigt mysig dag!

Senare kom Petra och vi lagade middag. Under kvällen dök även Nellie upp och det var mellomys och massa skratt och prat. Saknade flickor kan jag lova♥

'No bumps in the road can slow me down. I'm going all in and not even you can stop me'

Idag har min älskling äntligen kommit hem!!!!! Har inte umgåtts med hon sen måndagen innan lovet, om man inte räknar med en kort liten bussresa i fredags, i vilket fall: ka-ta-stroooof! Så hela kvällen och hela natten ska hon få dras med mig, kommer bli så trevligt. l.ä.n.g.t.a.r.!

NU ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Ha en trevlig fredagkväll♥

'Emma har premiär för snowboardåkning'

Stod för första gången i mitt liv på en snowboard igår, måste säga att det ser betydligt lättare ut än vad det är! Tyckte ändå att det gick hyffsat bra för att vara första gången, även fast rumpan fick sig en rejäl omgång efter lite för många fall.


'En hel dag i Malå'

Steg upp tidigt för att åka iväg klockan 9.00, var inte hemma förns halv sju på kvällen. Efter en hel dags slalomåkande var man ganska trött. Sovde gott i bilen påväg hem. Väl hemma var det en snabb dusch och lite fixande som gällde för att sedan rulla vidare mot Ursviken för att vara med mina finisar. Hade en toppendag och kväll!


'Ute och glider med snowboard och skidor'

Godmorgon!

Nu åker jag med familjen och Amanda till Malå för en hel dag i slalombacken. Kommer bli grejjt! Ska försöka att inte slå ihjäl mig...



'This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no'

Har varit och handlat med mamma, varit chaufför åt lillebror och nu åker en glad Emma ut på en till tur. Och äntligen kan jag bjuda på mina älskade webbcambilder då jag inte ser ut som en vandrande död!

'I keep dreaming of you every single night, and I wake up wishing it was true'

Hej och hå, snålt om inlägg här. Har inte haft någon som helst inspiriation till att blogga. Har gått omkring i mjukiskläder, utan smink och allmänt risig och bara njutit av att det är lov. Har jobbat en hel del och varit ute på långa promenader. Tänkte bara meddela att jag lever, ska försöka hitta på något att skriva så ni inte överger mig.


'All I want is for you to be happy, even if it means that I have to sacrifice my own happiness'

Har hunnit med mycket idag. Stallet, tre promenader, sprungit på crosstrainern, gymmat, jobbat och nu ikväll har jag varit hos Amanda och fått skratta av mig lite. En rätt så bra start på lovet med andra ord. Känner mig alldeles trött i kroppen så ska snart sova. Har en hel del som jag har tänkt hinna med imorgon också.


'I’m feelin’ great. I’m feeling awesome. Let me explain, you are the reason I breathe'

NU: träning och sen duschen.


'Jag saknar dig'

Kom hem, nu!♥


'It's hard to tell your mind to stop loving someone when your heart still does'

Tumblr_lzi6fyljmz1qjhi13o1_500_large


'When you get worried I'll be your soldier'

Har varit hos Hanna hela kvällen, det blev en hel del pratande eftersom vi inte träffas så ofta. Men lika roligt varje gång, önskar bara att du bodde kvar här i lilla Ostvik så vi kunde vara med varandra dag ut och dag in♥
Nu ska jag skalla kudden och sova, godnatt på er!


'Digedigedige dingdingding här glider kingen in'


'Lördagsmys i stallet'

Skulle ut en snabbis i stallet nu ikväll för att ta in de små djuren, men det hela slutade med att jag var fast där i två timmar. Det var så mysigt. Otroligt hur glad de kan göra en.


'I can walk a thousand miles to be with you'

Promenad - check! Helt underbart väder ute, tyvärr lite halkigt men ska inte klaga. Hur härligt som helst!


Not tomorrow, not today. Not another time. No need to hang around'

Somnade rätt så sent igår och sen skrek väckaren redan halv 7 i morse. Hade lovat mamma att he ut hästarna på morgonen så hon skulle få sova, underbar dotter va? Ångrar det en aning, har haft den värsta huvudvärken enda sedan jag steg upp. Har därför legat i sängen och sett PLL hela dagen, får nästan dåligt samvete att jag inte är ute då det är så bra väder så ska he mig ut på en promenad och hoppas att huvudet blir bättre!

Hoppas ni har en bra dag.





'Grattis morfar'

Igår var det 70års fest för morfar. Måste erkänna att min släkt är lite smått galen, men fortfarande bäst! Hade en riktigt rolig kväll i alla fall.



'My heart is freaking out when I held ya'

Vad vore väl inte en torsdagsmorgon i bibblan... Sitter och försöker plugga matte. Men alla de sjuttioelva olästa inläggen på bloglovin känns en aning mer lockande. Börjar med de, sen tar jag tag i matten.

 




'I got chills. They're multiplyin'. And I'm losin' control. 'Cause the power you're supplyin', it's electrifyin'

GoDmOrGoN! Jag har alltså fredagskänsla idag, och det är bara torsdag. Är så trött så trött så trött, men som tur är det fredag imorrn och sen är det LOV! wunderbart!