'Kanske var det tur att jag föll så djupt, för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut'

Har inhandlat en ny älskling som jag nu spenderar min mesta tid med då jag inte jobbar, har även blivit en i mängden och skaffat instagram. Följ mig på emmamarkluund i fall ni vil ha full koll på mig! Har ikväll varit med Amanda och även varit på en promenad. Nu blir det en snabb dusch innan jag hoppar i säng, taggar jobb imorrn.. eller jaa hur var det.

'Söndag'

Har hunnit jobba, sola och rensa ogräs idag. Kvällen blir väldigt lugn, ska umgås med Amanda och promenera lite, sen är det en tidig kväll som gäller. Har inte sovit mycket i helgen och imorgon är det tillbaks till vardagen och arbete som gäller så måste vara utvilad. 

'Grillkväll'

Igår var det grillkväll hos Nika och jag kan lova att vi alla blev mer än mätta! Hade en supermysig kväll med en massa prat som behövdes ta igen och lite planer inför sommaren började även smidas.

'Men jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan, jag ska riva mina murar tills vi ser varann '

Glad midsommar i efterskott! För min del blev det en lugn midsommarafton med familjen och vänner vilket var rätt härligt, fick även mysigt sovfrämmande på natten så kvällen kunde inte ha slutat bättre. Har tyvärr inga bilder från firandet då kameran var kvar hemma, standard. Men hoppas att ni alla hade det bra!♥

'I start to think about the way you make me smile, like pictures in my mind I hold them for a while'

I dag är jag en lycklig tjej, som alla andra dagar nu för tiden. Är så glad så glad så glad! Tänkte bara dela med mig av min lycka hehe. Den här helgen kommer bli så bra, trots en liten ändrad midsommar. Har hela helgen full med fina vänner och familjen, toppen! Sen på måndag kommer lönen, kan det bli bättre? Svar nej. Åh är så glad att jag snart spricker♥
I kväll umgås jag med världens bästa!
 
 
 

'You might never understand me. But that's the difference, between me and you'


jag och broder på skolavslutningen förra året

Fredag imorgon och med det kommer också helgen som innebär ledigt för min del. Kommer ha världens bästa helg med start imorgon kväll, kan inte längta mer! Ett extra plus är att mamma och pappa åker till fjällen ikväll så är ensam hemma med lillebror, kommer bli lugnt och skönt.

'Myskväll på klipporna'


Hade en äkta myskväll med mina favvotjejer igår. Vi for ut till havet och till klipporna och bara pratade och myste, tills tyvärr alla flygande odjur jagade iväg oss... Det var knottarnas kväll igår kan man lugnt säga, de var överallt! Kubbspel hann vi också med. Gick från att vara surare än en citron till en mycket glad tjej. Älskar er♥

'I'm falling, I'm falling hard'

Medan alla njuter av deras sommarlov ringer min väckare halv sex på morgonen för arbete och när jag kommer hem där vid fem på aftonen är det bara middag och sen ännu mer jobb. Måste även hinna med att träna innan jag där vid åtta är så trött att jag håller på att trilla av pinnen. Lever ett hårt liv... Okej ska inte klaga, är hur glad som helst att jag har jobb! Men hoppas ni förstår om bloggen skulle bli lite lidande, ska göra mitt bästa för att hålla den vid liv♥

'9 juni 2011'




Den här dagen för exakt ett år sedan besteg jag eiffeltornet. Vill inget annat än tillbaks!♥

'I think I like you... alot'

Har suttit och väntat och väntat och suttit och väntat hela dagen. Nu är det bara en lektion kvar av betygssnack och sen slutar jag för dagen. Ska då in till stan för middag med finaste flickorna ovan och sen kolla på balen. Hoppas till gudarna att regnet håller sig borta bara!

'Jag kommer sakna dig'

Farväl min kära vän♥

'Sommarslush'

Efter en promenad och ett träningspass så lyxade jag och gjorde en sommarslush (hoppades på att sommaren skulle komma då, hehe). Den blev i alla fall väldigt god. Känner hur god den skulle vara en varm sommardag, sådär svalkande i solen. Och eftersom det är en massa bär i får man känna sig lite nyttig. Jag hade med bara hallon i men det kan ju vara roligt att variera sig lite genom att byta ut det mot andra bär. Så ett tips till er från mig: sommarslush är det som gäller i sommar!

'Jag har funnit min drömjacka'


'What if you're the one I've been looking for?'

finaste Caisa och en Emma som stolt sitter och spelar på en iPhone och önskar att hon själv ägde en.
Räknar nu ner timmarna och minuterna innan jag får gå på sommarlov. Imorgon är sista skoldagen och tro mig, jag kommer inte kunna vara lyckligare än när vi på torsdag får sommarlov på riktigt! Ikväll åker jag på äventyr med Lisa, kungligt. Och juste, måste lämna in datorn imorgon så ska även ha lite kvalitetstid med den och ta farväl♥ sorgligt värre..


'I don't wanna be just the next girl'

Eftersom det var storm ute igår och regnet öste ner så bestämde jag att jag inte skulle ta ett steg utanför dörren. Bokade därför min brors tv (jag vet, måste verkligen köpa en ny) och såg film hela kvällen. Började även morgonen idag med en till film. Har sett gråtarfilm efter gråtarfilm så nu är mina tåranaler rensade! Men bra och fina filmer var det i alla fall.

Tumblr_lxe3ggowlj1r26biko1_500_large
Tumblr_m2duz87hns1qk8huqo1_500_large

'Matchar mitt nagellack till mina skor, tycker att jag är lite cool'


'Visibly Clear daily scrub'

Jag och mamma tog oss en liten tur till stan idag och med hem följde denna ↑ och mörk choklad, storshoppingen där. Men mitt konto ekar för tillfället, typiskt såhär när man vill köpa en massa sommarkläder och skor. 

Ska nu hoppa i träningskläderna för ska hinna träna och duscha innan middagen är klar. Rappa knappar.

'Bevis på att spindlar är farliga!'


'Aux Champs-Elysees'

Kom hem för ett tag sen efter att ha spenderat en kväll i byske med franska reunion. Vi har tittat på gamla filmer från när vi var i frankrike, pratat och myst och ätit godsaker. Vill bara tillbaks till kära frankrike!

Nu ska jag för första natten på flera helger få sova i min egen säng och jag ska riktigt sova ut, behöver det! Ååh längtar nästan till att få sova. godnatt♥