'Six billion people in the world, six billion souls.. and sometimes all you need is

Tog mig en rejäl sovmorgon i morse så efter 14 timmars sömn vaknade jag pigg och glad. Eftersom vädret har varit sämst har jag inte gjort många knop idag, har sett one tree hill hela dagen. Efter middagen drog jag på mig träningskläderna och gick en välbehövlig promenad, smart som jag är gick jag i skogen så nu har jag samlat på mig ett antal myggbett till... hurra. Har nu tagit en dusch och laddat upp med en skål med grönsaker och ett glas vatten för att fortsätta kvällen framför oth. Hoppas ni har haft en bra måndag!

'LOL'

Invirad i världens mysigaste filt, sittandes i världens skönaste fåtölj och med att glas vatten säger jag nu skål och startar en film i väntan på att Lisa ska sluta jobba.

'PDOL'

Snodde några bilder av finaste Jessica 
Gjorde mitt livs premiär på pdol igår och måste säga att det var riktigt kul! Träffade en massa trevliga, nya som gamla, och trivdes som fisken i vattnet. Blev även övernattning i piteå och idag är jag mer död än levande, känner mig verkligen som en vandrande död.. Har bara sovit några stackars timmar i en soffa/på golvet så det finns inte mycket till energi i den här kroppen. Med det är värt det ändå, trots några mindre motgångar var det en riktigt lyckad kväll!

'Det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri. Det har slitit mig itu det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu'

Har varit ute på kvällspromenad med tjollerfian till vänster, vi kände att det var dax att röra på oss lite! Nu sitter jag och smaskar i mig vattenmelon och banan, och till denna delikata kombination severas ett glas vatten. mums! Det nyttiga livet har nu börjat. 
Sitter även och spanar in en massa kläder, eftersom jag och mamma åker till luleå och shoppar imorgon. Den här gången ska jag bannemig hitta något så måste vara förberedd. 

'Alla som inte dansar är våldtäktsmän'

Hade bästa kvällen igår, utan tvekan! Trästocks med fina vänner, träffade även en massa saknade, såg maskinen och hade det kungligt. Vid 3 landade jag hemma i sängen så idag känner jag mig allt annat än pigg. Ska ladda om batterierna och förhoppningsvis blir det att fara dit ikväll också för att se Linnea, älskar hennes låtar så känns som ett måste att fara dit. 
Tog tyvärr inga bilder så snodde den högra av Amanda.

'Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt'

 
Jag lever, tänkte att det var dax att meddela det. Kan väl också säga att jag nu har semester men tyvärr är halva redan gjord, om cirkus 2 veckor är det åter till arbetet för att få in lite mer pengar. Tills dess tänker jag fortsätta njuta av min ledighet och hoppas på att sommaren börjar på riktigt snart! Bara jag som tycker att det inte känns som att den riktiga sommaren har börjat än? Ska i alla fall hålla er mer uppdaterade här också, har haft en liten bloggpaus men nu är den över och jag är tillbaks!

'Jag har hittat världens finaste'

♥♥♥

'Kärlek till body shop'