'Smile and enjoy life. Because life is a beatiful thing'

398407_354521361239310_258744747483639_1246258_461214370_n_large


'But nothing’s gonna make the world stop turning. Nothing’s gonna make the world stop'

Har haft en bra dag, en lugn och härlig dag. Kvällen har spenderats i stallet med poahästarna, måste erkänna att det var riktigt mysigt. En promenad och dusch har även hunnits med. Nu är det snart godnatt. Känner att jag börjar få ordning på mitt liv, det går bra nu.

Juste, kan meddela att det låter som en jordbävning här! All snö skjutsar av taket och det låter så fruktansvärt högt. Får en hjärtattack varje gång..

 



'Jag har ett val, att val som bara jag kan göra. Ett val som kommer ändra allt, och jag vet vad jag måste välja'

Jajamen, ni ser rätt. Jag morgonbloggar! Är redan klar och sitter bara och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå ut till bussen. Har fått i mig en bra frukost också så förhoppningsvis kommer det här bli en bra dag.

Ha en bra dag!


'Under ytan, finns stora och små. Under ytan, finns det skratt och gråt'

Har haft världens underbaraste kväll, och datafri har den varit också. Har sjungit singstar med bror min, pluggat och sen varit på en lång och härlig promenad för att få rensa tankarna lite. Känner mig som en helt ny människa nu.

Ligger nu nyduschad i sängen och klockan 22.00 ska datorn stängas av måste sova!, så har mindre än tio minuter på mig att kolla bloglovin och lite annat. Härligt med en tidig kväll, det behövs. godnatt♥


'You know I'm going to miss you'

Hat på denna kväll!



'I dag är det ingen vanlig dag...'

För idag fyller finaste Nika 17 år!! Bara ett år kvar nu då till dagen med stort D!

Du är i alla fall världens finaste människa på alla sätt och vis och jag tycker om dig så mycket♥

GRATTIIIIISSS!!!



'The thought of what I have to do next is making me feel sick. Please don't make me do this'

Har inte världens bästa dag. Har varit en seg dag. Men har hunnit göra bort redovisningen på engelskan och det känns mer än bra! Kvällen kommer nog bli lugn. Ska börja med att skicka in en inlämningsuppgift och sen jobba lite. En promenad ska också hinnas med. Okej, blir kanske inte så lugn i alla fall...

ni får stå ut med mina webbilder



'You're always going to stand in the way for me, you're always going to be in my heart'

NU: middag sen åker jag till stan. Underbara söndag!



'Livet är inte alltid en dans på rosor. Men när jag är med dig är det precis vad livet är, en dans på rosor'

Har varit dålig uppdatering i helgen känner jag, men en liten oförberedd bloggpaus kan vi väl kalla det. Har i vilket fall inte gjort mycket intressant, har haft en riktigt lugn och bra helg. 

Som säkert alla redan vet har det varit underbart väder idag! Jag och Amanda tog skotrarna och åkte iväg till vallen för fika och mys. Vi och alla barnfamiljer, toppen. 

 



'You keep saying you've got something for me. Something you call love'

403151_374928819184172_100000011701476_1422757_5569450_n_large


'You’re so hypnotizing. Could you be the devil. Could you be an angel'

WARNING!!

Normala klubben här! Hittade min gamla docka i garderoben, trött och speedad som jag är tog jag fram den lilla älsklingen, enögd och allt. Hon fick ställa upp och ta lite fina bilder. Mycket bra!

Har haft en toppendag. Slutade redan vid halv tolv, riktigt härligt! Var hem och sen tillbaks till stan för middag hos farfar. Nu är jag hemma igen och väntar på att klockan ska bli lite mer, då brummar jag till byske och hämtar hem Jonathan och Claes. Blir toppen!


'Rock the night away'

GODNATT♥


'Hey, what did you expect?'

Ligger i sängen och funderar på vad jag ska skriva om imorgon på novelltävlingen, 3 timmar i aulan med en massa skrivande. Slipper som tur är en hel del lektioner. Så det enda morgondagen kommer innehålla är skrivande av novell och sen NK; dissekering av... jaa... fårdelar. Mer information är inte nödvändig.



'Får ingen luft, blir knuffad runt. Jag dansar men jag känner ingenting alls'

glad chey
Klarade provet, mer eller mindre... men det får duga! Ikväll ska jag ta en lugn kväll, har varit alldeles för mycket pluggande på sistone och nu är det äntligen en fri kväll. Sweeeeeeeeeet.



'But tears don't mean you're losing, everybody's bruising. There's nothing wrong with who you are!'

Har varit en lång och och jobbig dag. Kvällen kommer bli likadan, måste få in en massa juridik i huvudet. Det väntas prov imorgon. wish me luck. Lyssnar som tur är på en massa bra musik som gör att pluggningen känns lite roligare.



'Staarkeamanda.jpg'

Klockan 18.00 anländer min taxi till hockeyplan, kommer bli toppen! Nu ska det ätas semla, gillar det inte men de är ett måste.

'Why don't you look on the bright side of life instead of the dark?'


'Pluggmode'


'But you didn't have to cut me off. Make out like it never happened and that we were nothing'

Riktigt kort och bra dag, slutade 11. Åkte med mamma hem och hann med att hälsa på mormor och morfar. Har även gått på en promenad ute i stormen. Happy Fat Tuesday!





'HA HA'


'If I play my cards right I could end up as the happiest girl walking on this planet'

Har haft en riktigt bra måndag, bättre än vanligt faktiskt. Ovanligt bra skola, sen hem och åt hur god middag som helst med finaste mamma. Rallystädade mitt rum och fick sen besök av en väldigt saknad vän, var riktigt trevligt.

Sitter nu nyduschad i sängen och ska snart sova. Imorgon väntar en kort dag och sen roligheter på kvällen. Låter som en toppendag!

Somnar med ett stort fett leende på läpparna. GODNATT♥


dubbeltummenupp på den här dagen!

'Tystnaden som uppstår då Hanna säger att hon är smart♥'

Har varit i Byske ikväll hos Hanna, även Amanda och Jessica var där. En toppenkväll, fina brudar de där! Blev även klippning, tuuuuuuuuuuusen tack Hanna!!♥

Ska nu mysa ner mig i sängen och se Grease, älskar den filmen. Blir så glad av den. Hade den borta men hittade den som tur var.

enjoy

GODNATT

'Enjoy the little things in life. Because one day you will look back and realize that they were the big things'

Vaknade kvart över 10 och kände mig hyffsat utvilad, har inte hänt på år och dar. Har sedan dess hunnit jobba en hel massa och fått i mig lite mat. Ska nu snart ut på en promenad med Amanda och sen blir det lite skolarbete och även städa mitt rum. Fullt upp idag.


'I'm proud to call you my best friend'

Lite bilder från jag och Amandas myskväll i fredags, alla bilder är från Amanda.

Mumsigt värre!

Blev sedan väckt på lördagsmorgon av att Amanda kommer in bärandes på en bricka med frukost, hur underbar är hon inte♥

'Jag är en gummibjörn, jag är gummibjörn'

Efter att Amanda hade överlevt en middag med hela familjen Marklund så bjöd vi på efterrätt i form av cupcakes, mumsigt värre! Nu väntar vi på att Lisa ska anlända och senare även grabbarna grus. Sen blir det myskväll framför melodifestivalen. Låter ganska så toppen! Ha en bra lördagskväll.

'Fredagsmys at Amandas place'

Sitter nu hos Amanda och bloggar medan hon skär upp en massa frukt och gott. Känner mig riktigt delaktig. Nu ska datorn stängas av och sen blir det mys hela kvällen lång. Männen i våra liv gör oss självklart sälllskap, med andra ord: Björn och Ove.

Världens finaste♥


'Du gör mig till världens rikaste, rikast av lycka'

Sitter för tillfället och mumsar i mig fruktsallad. Herregud, det här måste ha blivit någon sorts matblogg. Frukost, semlor, fruktsallad... Jag gör inget annat än äter.

I vilket fall ska jag nu krypa ner under täcket och sova. En tidig kväll helt enkelt. Imorgon är det skola och sen åker jag in till stan där Hanna ska klippa mig, kommer bli toppen. Längtar!


'Mängden koldioxid i atmosfären ökar'

Har haft en underbar dag idag, känner mig så glad och är full av energi. Har varit rätt så raka motsatsen på senare tid så det känns toppen!

Sitter och försöker slutplugga inför NK-provet som väntar imorgon. Känner mig hyffsat säker på det mesta så ska bara kolla igenom det sista. Det känns till och med roligt att plugga. Måste vara något allvarligt fel på mig..

'Someday we gonna rise up on that wind you know. Someday we gonna dance with those lions. Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'

Sitter i bibbelibibblan och pluggelipluggar såhär en torsdagsmorgon. Försöker få allt om miljöproblem att fastna i huvudet, tyvärr är det lättare sagt än gjort. Men nu är det hårdplugg fram till 11 då vi börjar. Känner mig i alla fall riktigt ambitiös som alltså är på skolan, och pluggar, lååångt före vi ens börjar. Duktigt av mig.


'I have one of these days when everything feels more than great, and I'm not going to let you ruin it'

förlåt för fattiga bilder men tog de bara i all hast sådär.

Min frukost; kokt ägg, egen färskpressad apelsinjuice, två hårdmackor med ost skinka och avocado. Helt okej frukost va? Känner mig i alla fall mycket nöjd då jag annars inte är en sån som så gärna äter frukost. Insåg att det är något jag måste börja med, man blir så mycket gladare och piggare. Så mitt mål är nu att få i mig frukost VARJE morgon! wish me luck.



'True Colors - Amanda Fondell'

Tillägnad till dig Lisa

'Semlemys med familjen'

Möttes av denna gulliga lapp då jag kom hem idag:
Och nu har även pappa anlänt så nu blir det fika med hela familjen, myyyys!

'But I see your true colors shining through. I see your true colors, and that's why I love you'

Blev en impuls sväng med Lisa på stan efter skolan idag. Först go'middag på subway♥ och sen shopping. Har känt suget efter att få shoppa då det var ett bra tag sen. Hittade en massa snyggt, men med hem följde dessa:

|Jeansskjorta - H&M|

|Stickad tröja - H&M|

funderar dock på att lämna tillbaks den..


+ nya älsklingar; svarta carlingsjeans.



'NU: Träning för fulla muggar!'


'Alla hjärtans dag'

Har spenderat den med dessa finisar. Älskar er♥
Har haft en riktigt bra dag, en glad dag. Ska nu dejta J.B ännu en gång och hoppas på att det blir en lika bra dag imorgon. 

Kärlek till er alla. GODNATT♥♥♥

'Hur ska jag kunna förklara för dig vad jag vill när jag inte ens vet själv vad det är'

Tumblr_lkc8b1lo4k1qidmmuo1_250_largeTumblr_lkc8b1lo4k1qidmmuo1_250_large
Tumblr_lkc8b1lo4k1qidmmuo1_250_largeTumblr_lkc8b1lo4k1qidmmuo1_250_large
GODNATT

'I've been everywhere, man, looking for someone. Someone who can please me, love me all night long'

Sitter och pluggar på mitt favoritämne, Naturkunskap! Nej usch, hatar det som pesten. Men då vet ni vars ni har mig resten av kvällen, hängandes över grodboken. Ha en trevlig kväll.

'Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep. I've got a sick obsession, I'm seeing it in my dreams'

Är nyduschad, har startat en film, poppat lite popcorn och tänt ljus så nu kan myskvällen starta.

mysmode: on. computer: off.

GODNATT♥

'Maybe you should've thought twice before you decided not to try'

Har hunnit med kalas nr. 2, övningskörning i stan i rödljusen och nu är det promenad som gäller. Sen blir det hemmaspa och tidig kväll. En riktig myskväll.



'Min helg i bilder och ord'

Har praktiskt taget bott hos Lisa hela helgen.

Fredag for jag dit efter middagen, Amanda och Petra var även där. Myste på och hade det trevligt. Fick även besök av boysen senare. Sovde där.

Lördag vaknade vi och jag for hem direkt för att ha kalas, åkte och handlade med mamma och sen tillbaks till Lisa för att tillaga typ den godaste mat jag har ätit! Mums! Planen var även att vi skulle till stan men det sket sig totalt.. Så istället tog vi oss en liten powernap och sen blev det en vända i epan till Drängsmark med killarna. Sen tillbaks till Lisa för en hyffsat tidig kväll där vid halv 2.


'Lite sånt där intressant ni vet'

Såg en lista lista på Hannas blogg och snodde lite delar av den. 

TIO FRÅGOR OM DIG SJÄLV:
vad heter du i andranamn? - Karin , Maria
har du några piercingar? vars? – ja, två i öronen. hade även ett tredje men det växte igen..
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – både och. men tillsammans med någon.
väljer du filmkväll framför utekväll? – beror på vad man känner för och vad man har för sällskap.
vad tycker du om med dig själv?
din sämsta egenskap? – att ja skjuter fram allt till sista minuten!
är du dag eller nattmänniska? – något mitt mellan kanske?
vad har du på dig just nu? – sovkläder.
är du nöjd med ditt utseende? - njee.
vad vill du ändra med ditt utseende? – massa!

TIO FRÅGOR OM KÄRLEK:
är du i ett förhållande just nu? – nej.
har du varit kär på riktigt någon gång? – vad menas med på riktigt? men guess so.
är du oskuld? – .
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - inte riktigt, tror att man måste lära känna personen innan man kan kalla det kärlek.
vad för sorts killar faller du för? – gulliga, lite bad guys.
när hade du sex senast? – .
har du kysst en kompis någon gång? - ja.
hur många har du haft sex med? - .

TIO FRÅGOR OM DINA VÄNNER:
vem vet allt om dig? – Lisa, Amanda, Hanna.
vem skulle du vilja träffa just nu? – en hel del. typ alla mina underbara!
vem saknar du mest just nu? –  många.
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? – det vet jag faktiskt inte. heh
vem krama du senast? – Amanda
vem står dig närmast? – Lisa, Amanda, Hanna.
vem vill du träffa oftare? – det är alldeles för många.
vem är mest partyprisse? – Hanna och Jessica!
vem ringer du när du är ledsen? – Lisa eller Amanda.
vem är snyggast? – alla är snyggast!

RANDOM:
sover du med dörren öppen eller stängd? – stängd. känns tryggare.
tror du två ex kan vara vänner? – jadå, det tror jag!
skulle du vilja vara berömd? – nej, låter inte frestande.
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? – ja.
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - nej!
brukar du tänka innan du talar? – esch, tycker det är onödigt. tänker efter jag har talat istället. borde kanske börja tänka innan ibland..
känner du någon som är oskuld? - ja.
skulle du vilja tatuera dig? vars? – ja, skulle vilja ha någon liten betydelsefull tatuering. men vet inte vars än.
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - ja, simon.





'I'm still alive'

Jajamen, lever fortfarande men har inte haft någon som helst tid till att blogga. Ska ta tag i det imorgon då jag kommer hem, då ska ni en rejäl uppdatering och lite bilder från helgen. Är nu hos Lisa där vi ligger och nördar vid varsin dator. Det kallas socialt umgänge.



'I'm going to set your world on fire'

Äntligen helg, kommer bli perfekt!

Ikväll tar jag mitt pick och pack och går till Lisa, kommer spendera natten där. Imorgon är det kalas och sen på kvällen blir det antingen till stan eller så satsar vi på myskväll hemma och sover även då hos Lisa. Kommer bli en toppenhelg!

Om någon ville veta så lyckades jag nyss spräcka mina byxor.. R.I.P♥

Planerna för kvällen kommer väl se ut ungefär såhär:

'Grattis älskade bror'

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

Idag fyller min lilla lillebror bror 15 år, straffmyndig, byxmyndig. Lillen håller på att växa upp till en riktigt man! Hoppas du får en bra dag, ska försöka vara lite extra snäll med dig.



'Jag ska dansa med dig genom hela livet'

Har varit och handlat med mamma, startat tvättmaskinen och nu ska det bakas. Känner mig duktig idag. pluspoäääng.

Längtar även till imorgon, antagligen eftersom det är helg, men också för att då ska jag äntligen få umgås med mina saknade brudar!

'Love is a beautiful thing, and you make it beautiful to me'

Sitter på skolan, två timmar innan vi börjar... Ska läsa lite juridik och göra annat som måste göras. Tur att jag har datorn i alla fall.


Känner på mig att det här kommer bli en bra dag!

'Kommer sova gott i natt'


GODNATT

'It's you'



'Du är vad du själv gör dig till och den enda som kan ändra på dig är du själv'

Två lektioner och sen slutade vi för dagen. Blev då en låååång fika med tre andra superbrudar, sen en runda på stan. 

Inget plugg ikväll, känns underbart. Ska nu ta tag i att städa min garderob, storrensning på gång.



'Have fun'

Köpte denna goding idag, luktar som godiiiis. Har varit på jakt efter en ny parfym ett tag nu, börjar vara less den jag har. Eftersom den här bara kostade ynka 40 kronor fick den vara en räddare i nöden för tillfället. tummen upp.


'We always cover our imperfections and pretend that everything's perfect'


Har målat och fixat naglarna såhär på kvällskvisten. Nu ska jag försöka bli lite trött så jag kan sova. Sen ska jag äntligen få fara till skolan, längtar. Okej, längtar inte till skolan. men saknar mina fina vänner!

GODNATT

'Har bestämt mig, ska börja gå omkring naken!'

Har nu sett en 1 timmes lång film om kläder och gifter hit och dit. Var väl inte den intressantaste timmen jag har varit med om men. Har också pluggat massvis med franska. Så den här kvällen har jag haft fullt upp. Nu ska jag ta mig en dusch och sen lite mys i soffan.

Tumblr_lyy8mhztie1qhahtxo1_500_large

Tumblr_lz19f6hgfb1rn0d0to1_500_large
weheartit

'What would you do if I told you that I love you?'

Saknar mina poahästar, har inte varit i stallet på evigheter. Måste nog ta mig en kväll där ute.

Har varit hemma även idag, himla feber! Men imorgon hoppas jag att jag får mig iväg. Har bara två lektioner, varav ett prov så det är en lugn dag. Efter skolan blir det fika med några fina tjejer och sen en sväng på stan.




'Back in the old days'

Det är okej att skratta!


Sitter och tittar igenom en massa gamla bilder. Och herregud säger jag bara... Nu tog jag de oseriösaste bilderna, då kan jag åtminstone skylla på att jag inte var seriös.


'The boys who...'






































'Hälsningar från sjukstugan'

Är hemma med feber idag... Hatar att vara sjuk eftersom tiden i princip står stilla då man inte kan göra något. Hoppas att det har gått över imorgon, ipren är min drog för dagen.

Väntar just nu på att ett avsnitt av One Tree Hill ska ladda klart så sen blir det att se det. Ganska så standard att se serier då man är sjuk.


sommaren 2010. jag vill ha sommar och värme!

'Pretty Little Liars'

Tumblr_lt4im7smfc1ql2uz9o1_500_large
weheartit

Insåg att jag har en massa avsnitt av PLL som jag inte har sett så har nu bäddat ner mig under en massa täcken och filtar, tänt ljus och ska starta ett avsnitt. Sen ska jag göra en tidig kväll och sova, hoppas på att få vara frisk imorgon.

GODNATT♥

'Du är kingen utan K. Ingen'

Har jobbat som en galning i princip hela dagen. Har även påbörjat en rensning av min garderob, men just nu ligger allt i en enda stor hög på golvet. 

Tyvärr tror jag att det är min tur att få feber nu, mår inte så prima. Så ska hoppa i duschen och sen krypa ner under täcket och hoppas att det känns bättre imorgon. Vill inte vara sjuk!

'That's how it's supposed to be. Living young and wild and free'

Lyxade till det och gjorde omelett till fruskot/lunch. Nog den godaste jag har ätit, mums! Jag är medveten om att den inte ser speciellt god ut på bilden, men lyckades inte så bra sen med att lägga upp den fint på tallriken heller så den här bilden får duga.

'I say you look so fine that I really wanna make you mine'


'Jag vet inte längre vem jag är. Allt jag vet är att det här är inte jag'

Har varit på våffellunch hos mormor och morfar, mums! Sen duschat i en evighet, varmvattnet måste ha tagit slut. ooops.

Nu ska jag och Jonathan laga lite middag, mamma och pappa är borta så vi är ensamma. Senare ikväll får jag huset för mig själv, ska bli härligt!

'Good friends are like stars. You don't always see them but you know they're always there'

Sitter just nu hos Amanda, som kvällen kommer att spenderats med. Först blir det middag och sen ska vi förflytta oss och sen kommer även Caisa, det kommer bli toppen!



'Har sagt det förr men säger det igen: vad vore livet utan bananer?'

Skrev klart svenskan snabbt som vinden och jobbade sen ett bra tag, var så less att jag bara ville kräkas! Efter det blev det träning, skulle visa mamma hur jag brukar gymma. Halva träningspasset var att titta på när hon skulle göra allt, skrattade en hel del!

Har nu mumsat i mig en banan och ett glas mjölk, det ultimata efter träning!


'Såhär har min dag sett ut'

Vaknade, bestämde mig för att ha glasögonen hela dagen. Borde ha de varje dag, men det blir sällan..


Var hos tandläkaren, trots min tandläkarskräck så gick allt bra!


Genomled tråkiga lektioner.


Brandlarmet gick och vi fick gå ut... Brandbilar, ambulans och hela köret kom. 20 minuter ute i kylan och sen fick vi gå in igen, var inte så allvarligt.


Fick stå ute och frysa ännu mer då bussen som vanligt var sen!


Buss hem med riktigt trevlig busschaufför...


Vad säger vi om det, toppendag va???

Hörs sen, måste vara lite poetisk och skriva ett brev. Hatar inlämningsuppgifter! Efter det blir det jobb.

'Mamma leker paparazzi medan jag pluggar'

Jag vet, kände mig rätt så cool med mössa inne.

Har gjort bort lite skolsaker och tränat, ungefär vad min kväll har innehållit. Nu ska jag försöka mig på en tidig kväll, imorgon är det tandläkaren som gäller. Hatar tandläkare! Sen skola som vanligt och som det ser ut nu blir det hem och jobba.


'Grattis finaste du'

Idag fyller finaste Jessica 17 år! snodde för övrigt bilden av självaste födelsedagsbarnet.
Hon är en av dom gladaste människor jag känner, hon skrattar alltid och får mig alltid glad. Hon är så fin♥
Bara ett år kvar sen är det körkort och krogen som gäller, längtar så mycket!

Hoppas du har haft en underbar dag, lovar att du ska få en stor fet födelsedagskram så fort vi ses!

Ännu en gång: GRATTIS!

'Kylan tar död på mig!'

Tittade på termometern och fick en chock, -18 grader!!! Inte konstigt att jag har frysit hela dagen. Sitter fortfarande och fryser, planerna för en promenad ikväll blir inställda. Istället kör jag inomhusträning.

Vad gör man då man fryser. Joo man plockar fram halsduk, mössa, vantar och tjockare kläder. 

Känns mycket bättre!

'Think you left me broken down, think that I'd come running back. Baby you don't know me, cause you're dead wrong'

Har genomlidit denna dag, frysit hela långa dagen! Gjorde även tidernas sämsta matteprov, men var inställd på att det inte skulle gå så bra så inga sura miner över det. Sitter nu och funderar starkt på att starta mitt eviga arbete och även skriva klart en inlämningsuppgift. Men tror att det blir en pluggfri kväll ikväll, hinner göra det imorgon istället. Jaa, jag skjuter ALLTID upp saker till sista minuten.




'Fixade Lisas design igår'

Före:


Efter:


Inget avancerat, hade lovat att fixa den för ett bra tag sen så slängde ihop något igårkväll. Men lite nytt och roligare i alla fall.

Kolla in på hennes blogg HÄR. smygreklam