'Just when I had you off my head, your voice comes thrashing wildly through my quiet bed'

Underbara fredag, äntligen helg! Slutade tidigt och fikade med Hanna på waynes (har varit en trogen kund där på sistone..hehe), gick på stan och mötte sedan upp Petra för att äta middag på matfesten med hon. Vi handlade en massa onyttigheter och hyrde film för att sen ha myskväll. Var precis en sån kväll som jag behövde! Tröttare än tröttast ska jag nu slå på ännu en film och göra en tidig kväll, imorgon ska det sovas sovas och sovas!

'Now and then I think of all the times you screwed me over. Part of me believing it was always something that I'd done'


Kort dag, fika och en massa prat med Nora på waynes, övningskörning, engelskaplugg, te, halstabletter, OTH och PLL. Lite av vad min dag har innehållit. Är tröttare än tröttast så ska krypa isäng alldeles strax, som tur är har vi en liten sovmorgon imorgon. Minuset med dagen är att vi har skolfoto och som alla vet blir man aldrig bra på det, lika bra att ge upp. Sen har vi långdag också så behöver lite extra sömn känner jag. Sätter punkt här och säger godnatt♥.

'Mattemys med te och filt?'


 Ikväll så laddar jag inför en myskväll med bästisfestis där det ska räknas matte, drickas te och bara mysas på. Nej nu ska jag ta och masa mig dit, plikten kallar. Ha en mysig tisdag♥

'Sneaky business'


Måste ha varit en ninja i mitt förra liv.

'Are you not the slightest bit confused? Just the truth. The speed at which we move blends so well, it's too soon'


Jeans-Carlings // Linne-Monki // Kofta-H&M // Halsband-Gina Tricot // Klocka-Ur&Penn

Har traskat omkring såhär idag, eller i alla fall den mesta delen av dagen. Dagen har gått fort då den har innehållit en massa roligheter som inspark med ekonomiettorna och gófika. Efter skolan blev jag hämtad av mamma och vi gjorde en premiär på Big Smajl, tjockt och gott! Om det inte vore för den här himla förkylningen hade dagen fått 10 av 10. Och om min dator hade funkat... 
 

'Lite bilder från helgen'

Mmmm mums vilken kvalla det var på bilderna.. ursäktar för det. Har bland annat hunnit med fika på waynes, busstur till umeå och en massa shopping. Känns mer än bra!
 

'Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän. Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen'

Sitter och myser i favoritoutfiten och lyssnar på mysig musik, det är pissväder ute men om jag får vara ärlig så tycker jag att det är rätt så mysigt det också. Något mindre mysigt är att jag sitter och snorar och hostar som en liten unge, har dragit på mig en förkylning som heter duga. brb snyta mig.. I alla fall så är det måndag idag för er som inte visste och alldeles för länge kvar till helg. Kvällen har innehållit handling med mamma och lite småfix inför imorgon och nu ska jag hoppa i duschen innan jag kryper i säng.

'Välkommen tillbaks!'

Hej alla trogna bloggläsare som tittar in här, jag har goda nyheter. Håll i er! Eftersom skolan och allt har dragit igång och jag har fått lite rutiner i mitt liv så tänkte jag även att bloggen skulle få sig en ny start, låter bra? Tycker jag med! Förhoppningsvis kommer jag ha en massa roligt åt er så ni blir glada, enjoy!

Ikväll har jag tagit tag i den bristande träningen som har varit under lovet. Blev en härlig promenad och sen lite smått och gott i gymmet. Har sen tagit en härlig dusch och (ni som känner mig väl har säkert redan listat ut det här) tagit mig en banan och ett glas mjölk, ett måste efter träning. Nu är det PLL som gäller innan sängen väntar. Det vill säga om jag vågar se det när det har börjat skymma ute.. är jordens största fegis. Aja here we go! Godnatt alla glada och fina♥




'The quiet things that no one ever knows'

Har varit ute och gått och bara suttit ute ett bra tag för att rensa tankarna, det var verkligen något som behövdes. Har så mycket som snurrar runt i huvudet just nu och som topp på det så är det sista sommarlovsdagen imorgon och sen börjar allvaret. Vet inte om jag ska längta eller inte, antar att jag har lite blandade känslor. Saknar så många personer som jag inte har träffat på alltför länge, hatar att sakna någon. Så det är väl det positiva med att skolan börjar, att få träffa alla igen. Och förhoppningsvis så ordnar sig allt annat som snurrar runt också, hoppas verkligen det. Planerna för resten av kvällen är inte stora, ska ta mig en dusch, hoppa i min onepiece och bara mysa framför någon film.


'It never seemed like you missed me. And I guess because of it, I stopped missing you'


Min gårdag: bjöd Lisa på tacolunch och stekte i solen. Senare på kvällen var det middag, badning och övernattning i Claes stuga. Fick äntligen lite sommarkänsla!

Idag har dagen spenderats i stan för shopping och annat och ikväll blir det gummibåt och tältning, taggad till tusen! Just nu har jag det riktigt bra!
 
 

'En toppendag'

Idag har jag hunnit med att kolla på crosskart, kört gokart, ätit mjukglass, tagit årets första dopp i havet, umgåtts med fina vänner och spelat monopol. Har haft en riktigt bra dag så kan känna mig nöjd när jag nu ska knäppa igen ögonen och sova. Imorgon har jag nämligen fullt upp hela dagen och jag känner på mig att morgondagen kommer bli minst lika bra som idag. Ska nu njuta allt vad jag kan av den sista sommarlovsveckan, hoppas ni har det bra ni med!

'There's so much going on that you don't know of. It's like we don't know eachother anymore'

 
Blev bjuden på lyxlunch idag av Lisa, helt underbart gott var det och mätt blev man! Ikväll har jag jobbat i kiosken och kollat lite på fotboll. Har nu äntligen blivit av med min feber och känner mig hyffsat frisk så imorgon blir det jobb 7-16, längtar nästan en aning. Eftersom väckaren skriker alldeles för tidigt imorgon ska jag försöka sova alldeles strax.
 

'You make me the happiest'

Vaknade halvdöd igår då väckaren ringde, kände mig inte frisk alls men trotsade det och jobbade hela dagen med att steka burgers. Kvällen spenderade jag i stensjön med finaste vännerna som jag har saknat så himla mycket! Kom hem och hoppade i säng direkt. Idag var tanken att jag skulle upp tidigt och jobba men min kropp sa ifrån bigtime, med 39,5 graders feber har jag aldrig känt mig närmare döden! Så idag har jag legat och flämtat och frusit hela dagen och morgondagen ser ut att gå i samma stil. Skulle egentligen börja om att jobba men icket... håller tummarna för att vara frisk på tisdag. Ska nu fortsätta att umgås med tvn och se lite film.