'By now you should've somehow realized what you gotta do'

Tjalalala idag är det onsdag, vilken nyhet va?

Idag har det varit en helt underbar dag trots att det är onsdag och lååååångdag. Fick igen matteproven och jag kan inte vara mer nöjd! Känns riktigt bra då det förra gick käpprätt åt pipsvängen. Vi fick även veta att vi ligger tvåa i en engelskatävling, kändes dock inte lika bra då de bara var av 8 totalt och att en sjundeklass låg på fjärde plats... Menmen, vi känner oss duktiga ändå!

I bussen hem blev det en massa prat med Nora, hon är så gullig. Så nej, ingen powernap idag inte. Känner att det hade behövts, men nu är det lite för sent.

Nu ska jag istället ta mitt pick och pack och förflytta mig från sängen (som för övrigt är nybäddad och mitt rum är nystädat, pluspoäng där) och göra något vettigt. Som alltid, eller hur det nu är.

Grattis till dig som orkade läsa detta inlägg. Extra puss på dig!

'Vi kommer alltid ha varandra, oavsett vad som händer'

Blev en promenad med Amanda och en massa prat. Riktigt obehagligt att det är rånare i lilla Ostvik, Ostvik av alla ställen. Och lättskrämd som jag är ligger jag lite smått vettskrämd i sängen och vågar inte sova. Ska alldeles strax stänga av datorn och sen titta på tv tills jag somnar, så småningom borde ögonen falla igen. Wish me luck




'If I told you the truth, would you be honest with me too?'

Överlevde dansen, och det var faktiskt riktigt roligt. Jag är chockad över hur bra de flesta var också. Blev jättesugen på att dansa, så Amanda du får dra med mig på dans någon gång!

Kvällen bjuder på.... hmmm få se.... Nej, inget plugg! Så ska hitta på något annat nu ett tag och sen ska jag hårdträna. Låter som en plan.


Ni är så fina♥

'Mistletoe - Justin Bieber'

Är verkligen inget Bieber-fan men denna låt är på något sätt lite smått bra, lite gullig sådär. En lite smågullig jullåt helt enkelt.



'1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3-4'

Imorgon står dans på schemat... Från 12.00 till 15.30 kommer jag att svänga runt på dansgolvet i Pansalen och lära mig både bugg och foxtrot. Känner taggen! Eller så inte. Enda dagen vi slutar tidigt (14.25) måste vi gå längre, och dansa! Är väl inte gladast för det men.

Bjuder på en gammal dansbild på jag och Amanda i nian, ser riktigt proffsigt ut väl?

'I love you till the end'

Gråter varje gång.. Måste nog vara den finaste filmen som har gjorts!



'We are meant to be together, you just don't know it yet'

Har haft en lugn kväll, har gjort lite nödvändiga saker som skulle göras. Har nu kommit in och ska krypa ner i sängen och se klart filmen som jag somnade till igår. Klassiskt att somna mitt i filmen.



'Vår juuulskinka har rymt, det tycker vi är grymt!'

Nu ska julmusiken på och det ska städas! Jag vill ha meer juuul. Ge mig meer juuul. Tusen stjärnor som tindrar, glitter så långt jag ser. Av juleljus som glimmar, vill jag ha meeeeeer.


'Filmmys med glögg och choklad'


'I just want you for my own, more than you could ever know'

Jag har haft en underbar helg!

Fredagskvällen tillbringades i Ursviken med underbara brudar, blev flera timmars pratande om allt möjligt. Filmen hann vi inte ens se.. Var hur mysigt som helst i alla fall, något som ska göras om helt klart!

Igår var det middag hos Lisa med hon och Amanda. Efter Amanda hade åkt vidare på dans tillbringade jag och Lisa resten av kvällen med Anton, Nicke och Jonathan. Efter soffhäng och en massa skratt, och panik då epan var försvunnen... lättroade pojkar, avslutades kvällen med gymning sådär vid ett på natten. Kanoners!

Lite bilder från igår:
Maten: Lax med potatismos, huuuur gott som helst var det!

Efterrätten: muffins med after eight i, också supermumsigt!
Och självaste kocken!

'Ooooh, you're making me live'

gillar att det till och med snöar i min webbkamera!!! heh.

Sitter och skriver en mycket vacker text om min bror och är superduperglad för vet in vad: DET SNÖAR UTE!!!
Ska skynda mig att skriva det klart och göra en tråkig ekonomiuppgift sen ska jag ut!

Justja, ska lägga ut bilder från igår sen också.

PUSSpåER

'Trouble is her only friend and he's back again'

Tog en sovmorgon till halv 1>åt lunch>tittade på en massa gamla kort>påbörjade ett kapitel om min bror till hans "Boken om mig">for ut och övningskörde med pappa> och nu sitter jag här.

Kvar att göra innan jag är bortbjuden på middag hos Lisa är: städa mitt rum>duscha> och göra mig klar. 
Klockan sex ska jag infinna mig hos Lisa, och då ska jag även plocka upp Amanda innan, känner att det är liite bråttom då mitt rum ser värre än värst ut.



'Träning nästa'


'Dear Santa, could you please give me a white christmas? Amen'

Nu är det så att idag är det prick 1 månad kvar till julafton. MEN, och nu snackar vi ett stooort men, det är ingen snö ute!!!!!

Var helt överlycklig att det hade snöat och äntligen var lite vitt på backen, tror ni inte att det smälter bort då... Just my luck. Så nu är det alldeles grönt ute igen. Det är bara kallt ute till ingen nytta!

VILL HA SNÖ NU!

Hur härligt ser inte det där ut?

PS. Fick mitt skoterkort igår, och gudars skymning hur det ser. Får hoppas att jag aldrig behöver visa upp det för farbror polis.




'Känslan då man har en pluggfri kväll!'


'Vad skulle jag göra om du inte fanns i mitt liv, herr banan'

Avslutar denna kväll med en banan och lite lek med webbkameran!



Åhnej, bananen exploderade. Det är banan i min säng...

GODNATT♥

'Sometimes yoy have to be a bitch to get things done'

Har varit en trög dag idag, började med ett x antal gäspningar och har sedan krigat mig ignom dagen. Är ändå inte så trött som jag trodde att jag skulle vara från bara tre timmars sömn.

Fick sluta en timme tidigare idag och passade då på att inhandla första julklappen!

Har nu pluggat ekonomi och tro det eller ej, trots att jag är så trött att jag knappt ser vad jag läser så fastnade det! Har aldrig fattat något förr.. Man kanske ska plugga då man är trött?


no makeup, completely natural

'Detta kommer bli en lång natt!'

Kommer inte få många timmars sömn då gullehjärtat ute i stallet är sjuk. Hon har fått kolik (ont i magen) och mår inte speciellt bra. Hon måste tittas till lite då och då så jag och mamma sover i skift i natt. Jag har tagit på mig det första skiftet, så kommer finnas här till efter 3 någon gång.

Så bli inte chockade om ni möter en vandrande zombie i anderstorps korridorer imorgon. Då är det bara lilla jag.

Gummsan♥ sommaren 2010.

'... Drive nice cars, I wanna have "boobies" '

Piiiiinsamt... Läste ett inlägg på Amandas blogg och insåg just att jag har sjungit ganska så fel på en låt, ett bra tag!


0.56

Oooops, got it wrong.. Men ni måste hålla med om att det låter som "boobies"! Jag som hade kommit på en dans till min version och allt. hihi.

'Känns lite såhär just nu, någon som känner igen känslan?'

1. Glad, livet är på topp. Kan inte bli bättre! *tummen upp*
2. Inser att man har läxa, pluggning till prov m.m. *suck*
3. Börjar titta igenom läxan/provet, inser att det kommer krävas en hel del plugg! *here we go...*
4. Hippsvipps har pluggningen tagit över ditt så kallade liv!!

Därför är det lite sådär med uppdateringen nu..

'Where were you when everything was falling apart?'

NU> 90210 och sen godnatt!

well hello handsome!

'Vi ser det snöar vi ser det snöar det var väl roligt hurra!'

Har varit ute och lekt i snön med Lisa ikväll. Vi har både gjort snöänglar och snögubbar. Lyckligare tjejer får man leta efter!


underbara mobilbilder

'ÄNTLIGEN!'

Det snöar!!!!!

'Smoke weed everyday'

Blev en riktigt trevlig kväll igår, jag och Lisa körde dit och dunkade massa musik. Jag vet, visst är vi coola! Vi for hem rätt så tidigt, var hemma vid ett eftersom båda var rätt så trötta (mest Lisa som somnade efter typ 2 min och sov hela vägen hem)
Var i alla fall en helt okej kväll, tyvärr hade den inte så bra slut... Är glad att vi hade hunnit fara och missade det hemska. Som tur är gick det bra!♥

Idag tog jag en rejäl sovmorgon till kl 13.00, då mamma och broder kom in i mitt rum och bankade, klappade och bara var allmänt jobbiga. Riktigt bra start på dagen... Eller så inte.


Var bara tvungen. Klockren!!

'So please won't you tell me where the road will end'

Har tillbringat min lördag på skolan, förstår att ni är avis. Skulle gå runt och vara trevlig och försöka få alla att bli intresserade av ekonomiprogrammet. Det gick ju riktigt bra, eller hur man nu ser det.

Har nu slitit av mig kläderna, dragit på mig mjukiskläderna och intagit en väldigt mysig position i soffan! Planerar att stanna här ett bra tag. Kör effektivt arbete: dator, musik, tv och mobilen samtidigt. Duktigt!

Ikväll ska jag och Lisa köra till byske, eller jag kör medan Lisa krampaktigt håller i sig i hopp om att överleva. Jag lovar att jag ska köra försiktigt gumman♥



'Buss>mat>bio!'

NU

'You need to learn that everything doesn't always go your way'

Är redan hemma och har hunnit fika med mamma, underbart. Har förresten insett att jag använder ordet underbart alldeles för ofta.

Blir bio ikväll, Breaking Dawn!!! Är riktigt taggad på att se den, har hört att den var riktigt bra.
Nu ska jag först ut på en promenad med mannen i mitt liv och sen in, duscha och fixa allt klart innan det bär av till staden igen.



'Dagens bästa'

VI SLUTAR KLOCKAN 1!!!!

Och förhoppningsvis blir det bio med dessa brudar ikväll. Kan denna fredag blir bättre?? Svar: NEJ!



'I'm so glad I met you, you understand me like nobody else'

Var och fikade med två brudar idag efter skolan. Blev en hel del prat. Insåg hur underbara vänner jag har!

Ni är ganska så bäst♥



'You are not going to be the winner in this'



'When nothing goes right, go left. End when nothing is left all you can do is believe that everything will be okey'

Torsdag idag, om ni inte visste det.

Har haft en riktigt slapp dag idag. Åkte till Kaplan på morgonen och hängde med Amanda och Nora, måste erkänna att Kaplan är mysigare än A-torp. Men dock är det lite svårt att hitta dit, särskilt med ett lokalsinne på noll.
Skolan flöt på som den skulle.

Har för ett litet tag sen kommit hem från att ha följt mamma och handla och nu ska jag ta tag i lite franskaplugg som måste göras. Sen blir det ut på en promenix, låter härligt va? Vet att ni är avundsjuka.




'Vi är så lika!'

Har för ett tag sen kommit hem från Amanda där det har varit myskväll med Robert Gustafsson och en massa prat. Underbart♥

Nu ska jag krypa ner i sängen och dejta john blund, känner nästan att jag längtar. Så mysigt! GODNATT


Kärlek

'Don't you know...you spin me out of control'

KVÄLLEN ÄR PLUGGFRI!!!
Länge sen det var så, så denna kväll ska inte slösas bort på dator och tv.

Håller nu på att planera kvällen med mina brudar, ingen av oss hade plugg ikväll se det ska firas!

kan inte sluta skratta!

'Dag 9 - Mitt tidigaste minne'

Tidigaste minne... Vet inte riktigt vad det mitt tidigaste minne var men jag har ett minne som är lika tydligt som om det vore igår.

Min första dag på dagis.
Jag minns att jag verkligen inte ville dit, ville inte lämna mamma. Jag var världens mammagris då jag var liten. Sen minns jag även hur Amanda såg ut, vad hon hade för kläder, vilken frisyr hon hade. Allt. Minns att jag åkte rutschkana med hon och Lisa nästan hela dagen och sen ville jag inte hem när mamma skulle hämta mig.

Passar på att bjuda på en gammal bild också då. Emma 10 år!

'I really wish I could read your mind'


'Myyyyyys'

I tvsoffan framför Desperate Housewives.

'Blickarna du gav, gav du dom som svar eller ej?'

Har alldeles nyss kommit hem från en körtur runt byn, körde förbi Lisa och köpte byxor. Äntligen är jag ägare av ett par Carlingsjeans, som alla säger är så bra. Skönare får man leta efter i alla fall.

Nu ska jag gå och starta en tvättmaskin och sen ut och gå. Dock är det riktigt halkigt ute så det kan hända att det blir "tiiimmmbbbeeeeerrrr!". Okej, nu ska vi  vara positiva. Vi hoppas på det bästa!



'Vem de é? Sätt på 1:an'

De é vem de é!

'Vars har den personen jag en gång kände tagit vägen?'

Glädjen då man lyckas få sin franskalärare att ge hemuppgifter istället så man slipper ett 3 timmars långt hål på morgonen. Ibland måste man bara älska gymnasiet! Det innebär alltså att jag har svomorgon till 12.00 imorgon, så någon timma längre kan jag sova.

Imorgon väntas matteprov, som jag redan har räknat och pluggat klart till. Förstår inte vad som har hänt med mig, jag är snabb som vinden!?!

Nu ska jag nörda lite dator och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Kanske ett litet besök hos en tokfia för att inhandla byxor??? Ska i alla fall ut på en promenad senare.


Blir en bild på gårdagens fagra fejja.

 



'When someone tells me I can't do it, I try even harder and make it'

Nu stänger jag av datorn och kryper ner i sängen, nyduschad och med mystofflorna på!



GODNATT♥

'It's just enough to feel your breath on mine'

Här är min lite bondiga outfit för dagen.

Jeans - H&M // Skjorta - Cubus // Mobilficka - Åhléns // + smycken

'En dag som denna känner jag att jag verkligen inte behöver dig'

Idag har Emma varit duktig! På 45 minuter hann jag skriva klart två inlämningar och skicka in de, det är inte ofta det händer!

Nu ska jag klä på mig alla kläder jag kan hitta och he mig ut i kylan på en promenad. Sen blir det in för en varm och skön dusch!



'Lördag 19/11 kl. 15:15'

Då kommer jag och min bror vara "modeller för en dag"!



'Dag 8 - Favoritplagget ur garderoben'

Jag har många favoritplagg.
Men några som jag gärna använder är min nya mjukiströja

Och såklart mina svarta jeans. Som nu tyvärr börjar se sina sista dagar i livet...


'Fars dag'

Och jag har världens bästa pappa. Älskar dig♥

'Om man kväver nysningar förlorar man hjärnceller'

Har ganska nyss kommit hem. Blev väckt just efter tolv och en halvtimme senare åkte vi till stan för fika hos farfar. Sen direkt vidare för middag och fika hos mormor och morfar. Kan säga att min mage håller på att spricka nu! Fika och godsaker hela dagen.

Ska räkna lite matte nu och sen ska jag banne mig ut och springa och träna. Sen blir det en tidig kväll, är konstant trött och är så jävla less så den här veckan ska det enbart vara tidiga kvällar. Inte datorn halva nätterna..



'Jag älskar dig till månen och tillbaks'

But if you really want to fix something you can do it. Trust is something you earn, and you have proved to me that you earn my trust. This time I mean it when I say that I trust you.

'Jag tycker inte synd om dig, kommer aldrig att göra det heller. Du är en idiot'

Ikväll har jag hunnit med en promenad och en massa skratt, prat och roligt med Amanda. Efter det fortsatte jag kvällen med Lisa och Nellie, blev lite glassätande, prat om allt mellan himmel och jord, skratt i stora lass och en massa skojjigt. 

Vi gick även ut och gick i mörkret. Vi mötte byns läskigaste tjej med hennes enögde hund som morrade och skällde på oss. Han trodde att vi var spöken... Vem är ute och går med sin hund efter tolv på natten? Och bara på natten, jag har aldrig sett hon på dagen då det är ljust ute. En aning läskigt tycker jag.

Och nu sätter Nellie en massa idéer i mitt huvud som gör det hela ännu läskigare, jag som ska sova. Kommer inte våga blunda! Sover nog med sänglampan på i natt..

Nog tjatat om det, har haft en toppenkväll! GODNATT.


Ni är så fina♥

'Shopping med mamma i Luleå. Efter några extra varv i alla gallerior tog vi oss hem'

En heldag i Luleå blev det, var inte hemma förns vid fem. Då blev det en litenliten middag, var fortfarande mätt från lunchen (McDonalds♥). 

Blev inte så mycket till shopping som jag hade hoppats på. Besvikelsen då man inte hade så mycket pengar som man trodde... Fick i alla fall ett par jeans och en tröja/skjorta, tack mamma! Ska fixa bilder, men som ni vet så vet man aldrig när det blir.




'On our way to something better, something wonderful'

Nu går bilen norrut. Musik och en kudde är allt som behövs, sen kommer jag sova som en stock hela resan!


Hoppas ni får en bra dag allihopa!

'11/11-11 är nu mera ett magiskt datum...'

... För jag och Lisa gifte oss denna dag♥ Okej, vi tyckte att det lät coolt, så inga kommentarer.

Kvällen blev bra, tog epan till Lisa>pratade>gifte oss♥>åkte och hämtade upp grabbsen>körde en liten sväng, med mig bakom ratten såklart>droppade av Lisa>bytte shaffis>mer körning.

Där har ni min intressanta kväll, nu måste jag verkligen sova för väckaren kommer att skrika vid 7. Som tur är händer det något roligt, shopping i Luleå är planerna för morgondagen! förhoppningsvis kommer jag hem några klädesplagg rikare!

GODNATT


'Nio frågor om dig själv'


Fullständigt namn? Emma Karin Maria Marklund.

När fyller du år? 12 april.

Vad har du på dig just nu? Jeans, linne, kofta. + underwears.

Vilken årstid är bäst? Sommar och vinter, kan inte välja. Om det inte vore för skoter skulle det nog vara sommar.

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Får sova ut tills jag vaknar, vakna upp med någon man tycker om, frukost på sängen.

Vad tycker du mest om hos dig själv? Min humor, själv älskar jag den!

Vad är du bra på? Att skjuta upp saker, är expert på att göra allt i sista sekund.

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon.

Sov tillsammans med någon eller ensam inatt? Ensam.


'11-11-11'

Som säkert alla redan vet så är 11/11-11 idag, maaaagic! Jag som hade tänkt hålla koll på när klockan var 11.11 också, men det hann jag glömma. Typiskt.

Fredag idag, äntligen helg! Planerna är inte så stora än, men då är vi inte kända för att planera så mycket i förväg heller. Något roligt kommer det att bli.

Nu hoppas jag att det snart blir middag, börjar lukta mat så det är nog inte allt för långt bort.

Efterrätt från förra helgen, riktigt smarrigt!

'You could be a sweet dream or a beautiful nightmare'

Nu har det här nästan gått för långt! Mina sovvanor måste ändras, och där med basta!

Den här veckan har varit katoastrof.
Tisdag somnade mitt under en genomgång på lektion.

Torsdag somnade medan jag skulle fundera på en fråga på ett prov, som tur var jag klar.

Idag försovde mig, vaknade tio minuter innan jag ska gå ut till bussen. Plus att jag somnade i bussen påväg hem, och hade jag varit ensam som skulle hoppa av där jag skulle av hade jag åkt enda till byske.

Älskar att sova. hihi

'Med detta säger jag nu godnatt'














' "Jag har tappat mitt nummer, kan jag få ditt?" '

Sitter och fixar lite dunkarmusik och sen ska jag sätta mig bakom ratten och åka för att hämta upp Lisa och Amanda och sen åker vi vidare och ser på revyn, dom får v.i.p skjuts i epan ikväll. Lyxigt!

Hoppas att vi överlever, men jag ska köra försiktigt. Promise.



Fagra flickor♥

'Jag visar min glada sida, resten behåller jag för mig själv'

Ingen kan se hur mitt hjärta blöder

'Det här är till dig, Hanna'

På denna bild kan ni kanske se att mitt hår är lite kortare än vad det har varit?

Måste bara få säga att jag är mer nöjd med mitt hår nu än jag har varit på länge. TACK HANNA!

'Idag fick jag höra att jag var normal'


Onsdag idag och mer än halva veckan avklarad!

Ikväll är det pluggpluggplugg som gäller, och förhoppningsvis ska det hinnas med lite annat också. Så datorn har jag inte tid med, nog för att jag gärna hade suttit vid den hela kvällen.

Kvällens älsklingar.

'Dag 7 - En resa jag minns'

Det är helt klart klassresan till Frankrike i nian. Det är bland det roligaste jag har gjort, längtar tillbaks så sjukt mycket!

Istället för att jag ska skriva en mil lång text om allt vi gjorde får ni några bilder och tänka er vad vi gjorde, lite roligare va? Precis, det var det jag tänkte.
Lätt det bästa jag har gjort. En sak är säker, nån gång ska jag tillbaks!

'Senaste shoppingen'


Jag har aldrig varit känd för att vara speciellt snabb, så bilderna på shoppingen som jag lovade kommer nu. Men bättre sent än aldrig, right?


Enkel, tunn, stickad tröja. Vero Moda


Mjukiströja, underbart härlig! Cubus

Bild mot mina principer. Underkläder. Cubus

På lördag blir det mer shopping då jag och mamma ska härja runt på Luleås gator. Längtar!

'Elefanten Gunnar kikar in och säger hej'


'Något ni kanske inte visste om mig'




Jag är beroende av att läsa horoskop.

Läser det i norran varje dag, och gärna på fler ställen. Det sjuka är att jag tycker det stämmer för det mesta, och jag måstemåstemåste läsa!

'Om ett gott skratt förlänger livet kommer jag leva för evigt'



- Vad är det för likhet mellan en gurka och en elefant?
-Båda börjar på G för elefanten heter Gunnar!


Vad är en boomerang som inte kommer tillbaks?
- En pinne!


- Vi har slut lax.
- Du borde kanske laxxa upp en till!


-Vi borde kanske laxxa upp en torsk!
-Det skulle inte gå, du skulle bara torska.

- Alla är dumma i Canada!
- Varför?
- Can-nada.


Det var en gång ett får. Det var påängen.



Det var en gång en bagare och en smet.


Du är på en skidresa och någon gör så
att du 
ramlar i en off-pist backe:
- Nää, nu är jag pisst-off!!


Det var en gångs 2 sandkorn som gick vilse i
öknen och plötsligt sa den ena:
- Jag tror vi är omringade.



De var en gång två myror och en stack


- Hur går tågresan?
- Det går som på räls!



'Jag föll som en klubbad säl!'

HG's ljuva stämma gjorde det omöjligt att undvika att detta skulle ske. Hans röst borrade sig in som en hel mängd sömnpiller, och 1 minut senare var jag borta.

Jag gjorde det, somnade mitt under en genomgång.

HG fortsatte sin genomgång och resten fortsatte sitt facebookande, eller sovande. En klassisk ekonomilektion!


'Find me somebody to love'

Dagen har varit mer än perfekt. Slutade halv tre och åkte då med mamma hem direkt, det innebar att jag var hemma innan tre och det är inte något som händer varje dag! Ett till plus är att vi bara pysslade på inför öppet hus de två sista lektionerna.

Sen jag kom hem har jag gjort allt annat än det jag borde ha gjort. Planerna var plugg men planerna blev kameran och bloggen... Har tagit lite bilder och gjort i ordning några inlägg som snart kommer att synas.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Ser ni ser ni ser ni??? Jag har fått byta örhänget nu, so no more läkeörhänge! Måste dock köpa nya, äkta, eftersom jag mest har oäkta örhängen.

'Maybe I should stop wondering so much'




'Tonight I had a dream, I wish it was for real'

Har för ett tag sen avnjutit en middag i min ensamhet (resten av familjen hade ätit då jag kom hem). Jag åt fisk, i hopp om att min IQ ska höjas. Känner redan nu att det funkar! Gott var det i alla fall.

Nu ska jag snart ta mig till Amanda en tväris och sen ska jag försöka plugga lite innan det blir en promenad. Där har ni min kväll.



PUSSEN


'Dagens citat'

Träffade Lisa imorse, som jag inte har träffat på nästan 1 vecka.


Jag:
- Kolla mitt hår. (och drar i det lite)
Lisa:
- Åååh, vad långt det har blivit!
Jag:
- Jag har klippt bort typ två centimeter..



'Jag ångrade mig...'

Skit i texten. K O L L A  K I L L A R N A ! ! !



'Söndagsmys med hela familjen Marklund'

Ikväll har det hänt något som inte har hänt på längelänge. Hela familjen har suttit i soffan och sett tv tillsammans, var ganska mysigt. Älskar min familj♥


'Jag har gett upp. Grattis du vann priset för största skithögen!'

Mitt rum är nu ganska så städat, lite småfix kvar men nu ser man golvet vilket är ett STORT framsteg.

Snart åker jag och mamma till stan och handlar och jag ska köpa godis! Har aldrig haft sånt här sug efter godis. Helt sjukt... Men eftersom jag har varit duktig idag tycker jag att jag förtjänar det.







'Why is it so hard to say I'm sorry?'

Godmorgongodmorgon alla kära bloggläsare!

Började morgonen på sämsta möjliga sätt, hade borta min mobil!!! Kunde inte minnas vars jag hade lagt den igårkväll, plus att jag hade på ljudlöst så det gick inte ringa till den heller... Men tillslut fann jag den, på en stol inputtad under en bänk.

Somnade inte förns närmare fyra i natt och vaknade för ungefär en halvtimme sen. Har världens huvudvärk, har nog sove lite för lite på senaste tiden. 

Ska gå och äta något nu och sen har jag en fet "att-göra-lista" som jag ska ta mig igenom:


Detta ska göras idag:
Städa mitt rum
Skicka in engelska bokrecension
Tvätta lite kläder
Plugga ekonomi
Promenad och träning
Spakväll med nödvändiga saker

Om tid finns över:
Städa ihop nere i källaren
Baka


hello focus
Detta ska göras idag:
Städa mitt rum
Skicka in engelska bokrecension
Tvätta underkläder
Plugga lite ekonomi
Promenad och träning
Raka benen och ansiktsmask
Om tid finns över:
Städa ihop nere i källaren

'Cause tonight I was a mouse'

Jag har haft en jävligt rolig kväll kan jag säga!

Började med fest i Sofias lägenhet, efter ett tag gick jag, Amanda och Caisa till Frasses och satt sen och pratade om en massa. Ni är så fina tjejer♥ Träffade även på några riktigt nyktra och treliga dudes... Eller hu var det nu. I alla fall. Sedan drog Amanda hem, Caisa åkte vidare och jag gick tillbaks tiil the party.

Har nu kommit hem rätt så nyss och ska krypa ner i sången ooch sussa!


Lekte lite med webben. tihih. Och bara för att jag älskar min svans på sista bilden♥

Okej måste sova, hade tänkt stiga upp tidigt så ja hinner föra allt jag hade tänkt göra. Godnatt.

'Nu drar jag på halloweenfest'


PARTYPARTYPARTY!




'You light up my world like nobody else'

Blev myskväll med Hanna och Jessica igår; pepparkakskalas, idolmys och prat. Hanna klippte även mitt hår, som nu är helt fritt från slitna toppar så jag ska ta riktigt bra hand om det nu så jag kan spara ut det. Ska visa bild sen.

Ikväll är det halloweenparty i staden som gäller, är galet taggad! Vad jag ska klä ut mig till är en hemlis än, ni får se senare ikväll.

Sötiiisar♥
Från Jessicas bloggisch.



'We have reached the point of no return'

Blev som jag ville, hoppar i duschen nu och sen tar jag bussen till Byske igen för myskväll med Hanna. Hade även tänkt försöka få hon att klippa mitt hår, topparna är lite slitna. Kommer hem någon gång ikväll och slänger kanske in ett inlägg då.

Ha en bra kväll!


Kan man annat än älska bilden?? Eller tjejen på bilden♥




'Tystnaden som uppstod när Olivia inte ville äta yogurt'

Blev inte så mycket till uppdatering igår eftersom jag hade fullt upp hela dagen. Lite kort om min gårdag och även idag.

Igår: Åkte buss ner till stan för att hälsa på en kompis, sprang några ärenden på stan och sen hem igen.
Gjorde mig klar för kvällen som spenderades med världens bästa brudar, våra kvällar är underbara!
Trängdes fem stycken i en dubbelsäng och sovde.
Idag: Vaknade upp i Byske och åt mysfrukost med yogurt (yogart).
Tog bussen hem.
Körde epa till Kåge.
Kom hem helt levande, och utan skador på bilen.
Följde pappa till byske och tände ljus på farmors grav♥

Och NU sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Enchiladas står på menyn, helt underbart gott! Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med världens mest saknade vän och ta igen en massa prat.

Olivia Nora Emelie.                                                                                                                              Infälld: Amanda.

Hittade ingen bild på allihopa. Så snodde ett litet ihopplock av Amanda.

'Dag 6 - Något/någon jag inte kan leva utan'

Okej, den här var lätt: min mobil!

Jag är helt sjukt beroende av min mobil, min familj brukar väl märka det och påpeka det lite. Det är klart att jag inte erkänner det, men sanningen är att jag inte kan leva utan min lilla älskling♥

Det är så illa att jag ibland försöker tvätta händerna medan jag håller i den... Jag måste hela tiden veta vars den är, jag får panik annars. Samma sak om någon annan tar den eller om den blir utan ström när jag inte har tillgång till en laddare. Oftast så sover jag med mobilen, ligger och kramar den. Eller asså inte som värsta nallen, men det blir bara så då jag har somnat medan jag gör något med den. Det lät inte bättre ändå, aja. 

Okej, vi ska nog inte gå in på några mer detlajer. Kan bli lite pinsamt. Plus att jag låter som värsta fjortisen som inte kan leva utan min mobil, men fast jag hela tiden har den så sitter jag inte och håller på med den och smsar 24/7. Jag vill bara ha koll på den, och att folk ska kunna nå mig. Jag känner mig så instängd annars. Okej ska allvarligt vara tyst nu, låter ju helt sjuk och besatt... Men bli inte rädd, jag är fullt normal ändå! Heheh.


Och nej, det är inget speciellt jag älskar med den mobil jag har. Hatar den egentligen, vill ha en ny.

Med det sagt kan jag ju säga att jag just råkade sparka ner mobilen på golvet...

'I have no idea what's going to happen next'

Nu drar jag till byske! Återkommer då tiden finns.



'Please don't tell me this is over'

Sitter nu i soffan med en rygg från helvetet! Det skär och hugger när jag går... Jag som hade lite planer för kvällen, men icket. Ska försöka få det att släppa och se om jag tar mig härifrån.
Wish me luck

sadface

'All I want for christmas is yoooou'

Är det illa om man redan sitter och sjunger på jullåtar? Längtar i alla fall sjukt mycket till jul, älskar julen. Har redan påbörjat min önskelista som ska skickas till tomten.
På tal om bananer...

I morse vaknade jag upp liggandes skavfötters i en soffa med Amanda. Vi hade en riktigt mysig kväll, pratade och skrattade en hel del! Vi somnade strax efter fyra och tio var vi uppe igen. Amanda åkte hem och jag for till stan, hon hade sån huvudvärk att hon inte kunde följa. Där mötte jag upp Petra och tillslut även Nellie. Vi, eller mest jag, shoppade och sen fikade vi på waynes. Riktigt mysigt! Ojojoj, mysigt mysigt mysigt.

Ska fixa bilder på det jag köpte.


'Dag 5 - I min handväska'

Nu är det så att jag har inte speciellt mycket i min väska. Lite tjejsaker, men orkar inte ta några bilder och gissar att ni inte orkar läsa en massa text om det. Så istället hoppa vi över den.

'Klockren!'


'Look into my eyes, tell me what you see'

Ikväll blir det myskväll med Amanda. Först ska jag ut på en promenad och träna, sen kommer Amanda hit. Ansiktsmask är inplanerat och singstar tror jag även står på meny. Hon sover över här och imorgon åker vi till stan och shoppar och fikar med några till. Kommer bli toppen! Har spanat in lite som jag har tänkt köpa. Jag som skulle dra ner på mitt shoppande, men det är inte lätt...



Kameran ska vara aktiv ikväll, så bilder kommer dyka upp!

'Du är den första jag tänker på när jag vaknar'

Har alldeles nyss vaknat, snacka om tidigt! Men idag ska jag baka hela långa dagen, för klockan två kommer Lisa och Amanda hit på fika. En sak är säkert, jag ske ge deras smaklökar en chock! Hade tänkt lyckas med mit bakande för en gångs skull..

Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan bakandet börjar. Förresten, det luktar te i mitt rum. I fall någon ville veta.