'Sitting here alone with my memories'

Godmorgon alla solstrålar!
Idag har jag sovmorgon till klockan 1, helt värdelöst om man frågar mig. Att jobba från ett till sex, då börjar jag hellre tidigt och slutar tidigt!

Vaknade för ungefär en timme sedan och hade tänkt sola men tror ni inte att solen så fint försvann bakom några moln då jag hade stigit upp, typiskt.. Så det blir istället att ta en låååååång dusch och sen äta lunch och bege sig mot arbete (suck..)

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos the Persson's så direkt efter jobbet moppar jag mig dit och äter sen får vi se vad kvällen mer bjuder på.


bildbrist

'Frukt i stora lass'

Efter det hade slutat regna for jag och Lisa till Kåge och köpte en massa frukt av alla olika sorter och sen hem och hackade ihop en fruktsallad. Amanda rullade även in efter ett tag, har inte träffat hon på flera dagar så det var toppen!





Tre usla mobilbilder får duga.

Nu måste jag verkligen sova, ska jobba igen imorgon... Som tur är det bara 4 dagar kvar nu sen är det sommarlov igen, kan inte längta mer!

Nattinatti♥

'Jag ber om ursäkt, på förhand'

Hejhej, en glad och uttråkad tjej på 16 vårar här!

Har tyvärr avbrutit mitt stekande i solen då det började regna. Försökte länge förneka att det överhuvudtaget regnade men när jag tillslut blev blöt och solen hade försvunnit insåg jag att det inte var lönt att ligga där längre.

Nu hoppas jag att det blir bra väder så kanske kvällen kan bjuda på något intressant, håller tummen!


DuCkFaCeT nR.1

Förlåt för alla dessa hemska webbcam-bilder men är man lite smått uttråkad händer det lätt olyckor som bilden ovan.

'Don't give up, you will make it'

Har varit ute och grillats i solen från halv 12 till nu, känner att det var skönt att ta en paus. Man smälter ju nästan bort där ute.

Passade även på att ta ett härligt fotbad så nu är mina fötter mjuka som en barnrumpa.




Nu ska jag åter ut i värmen!

'Harry Potter'

I söndags efter jag och Lisa hade varit i stan var vi i princip bara hem och åt sen for vi tillbaks till stan och såg nyaste Harry Potter-filmen. Måste säga att jag tycker den var jättebra, nog den bästa av alla filmerna! En positiv överraskning blev det.

Känns dock lite sorgligt att det var den sista filmen (tår i ögat..)


'Favorit i repris på många sätt!'

Igårkväll efter jag hade jobbat klart följde jag Lisa till Furuögrund, hon skulle jobba mellan sju och nio. Så där åt vi middag och glass i stora lass och sen efter nio bar det iväg hem igen. Även den här gången regnade det och vi hade inga regnkläder så det blev en favorit i repris!

Körde hem, packade, plockade upp Jonathan och Niklas och sen körde vi vidare till Lisa där vi spenderade kvällen och natten. Blev en toppenkväll helt enkelt, dock är jag ganska trött efter att bara ha sovit några stackars timmar i en soffa..
Eftersom Lisa jobbar idag också steg vi allihopa upp vid halv 10 och körde hem.

Efter jag har kommit hem har jag hunnit tvätta moppen och fixat med den, den kommer att bli såå fin när allt är klart.

Ojoj information i mängder, ska skärpa mig!



Ursäkta den krappiga kvallan

'New in'

Har varit dåligt om tid till att blogga så bilderna på det jag shoppade kommer nu, bättre sent än aldrig.


Halvgenomskinligt linne/blus från H&M


Byxdress från H&M


Svart kofta från Cubus

+ underkläder och lite annat smått&gott


'You make me feel so good and I love you'

En hel dag på stan med älskade Lisa blev det. Tyvärr så försvann det en hel del pengar också, men det är det värt!

Som tur var slapp vi regnet när vi körde dit men när vi skulle hem öste det ner och vi hade inga regnkläder så vi tog fram våran underbara fantasi och tog plastpåsarna från allt vi hade shoppat och använde som skydd, mycket smart om jag får säga det själv.




'If you leave you got to leave me now'

Slog rekord med att stiga upp halv 11 idag! Har nu även fått liv i Lisa så nu ska vi bara göra oss klara för att sen ta mopparna, köra till stan och SHOPPA♥

Nu måste jag skynda mig, hoppas att jag kommer hem med massa nytt som jag kan visa sen.



'Ändrade planer'

Blev inte riktigt som tänkt ikväll, istället för att vara ute blev det en innekväll hos Lisa med hon, Jonathan och Niklas. Vädret var inte riktigt på våran sida... Det både blixtrade och mullrade samtidigt!! Kan väl säga att jag var liiite rädd(en näradöden-upplevelse).

Efter åskovädret nästan hade gett sig bestämde vi oss för att göra våfflor sådär klockan 11 en lördagkväll, det blev tyvärr inga våfflor och mer detaljer behöver vi väl inte gå in på. Det blev kebabkött och sallad istället, inte helt fel!


Jag förstår inte vad som gick fel, måste ha varit något fel på våffeljärnet..

NU är det sova som gäller och imorgon hoppas vi på hyffsat bra väder så jag och Lisa kan fara till stan!
Godnatt♥

'Ut och göra byn osäker'

Nu snart ska jag börja min kväll, väntar bara på att Lisa ska komma hem sen ska vi göra Ostvik osäkert! Håll er inne allihopa för här kommer vi.. tihi..



Får bli en såndär fattig spegelfjortisbild på hur jag ser ut ikväll.

Ha det bra så länge!

'Saknar!'



'En sax, ett måttband, ett par slitna jeans och 10 minuter senare...'

VOILA! Ett par nya jeansshorts!
Öppnade garderoben och hittade några jeans som jag inte har använt på år och dar, så jag tog fram saxen och klippeliklippte lite. Återvinning på hög nivå!



'Släktfest'

Har varit på släktfest hela kvällen hos mormor och morfar. Hela tjocka släkten samlad med god mat och annat kuligt. Har förresten fått tillökning i släkten, en liten kusiiiin vid namn Neo. Hur gullig som helst!!
Efter lite alkohol inblandat så började det pratas om allt möjligt, morfar berättade bland annat hur han och mormor träffades. Ganska gulligt faktiskt.

Nu är jag i alla fall hemma och jag riktigt längtar efter att få sova, är ledig imorgon så här ska det bli sovmorgon! Hoppas även på bra väder så man kanske kan få lite färg på kroppen.

Godnatt gullungar:*


Säg även hej till dagens stämpel, sköldpaddan Ragnarsson! med tre svansar och fem ben..

'Friterad kyckling med sötsur sås och ris, tack!'

Min dag började så fint med att när jag skulle åka iväg till jobbet så börjar oljelampan lysa på moppen - yippie!
Efter lite stressande över att jag inte ens visste vilken olja jag skulle he i så löste det sig tillslut och jag kom i tid. Tur att jag var ute i extra god tid idag!

Alldeles strax ska jag åka iväg till drängsmark där det blir kinamat, MUMSFILLIBABBA så gott!! Efter det blir det häng här i byn med mina finisar.


'Can't get enough of Pelle!'

Verkar som att det blev en hit med Pelle-videon, är det så att ni vill se mer av lilla stocken Pelle och hans äventyr?Kommentera!


'Pelle blöder näsblod'

Här har ni en film om den lilla stocken Pelle då han ska och köpa glass. ENJOY! (min första egengjorda video på bloggen, STORT)


Det ska alltså se ut som att Pelle flyger av i farten men det blev lite konstigt just där.

'Lika som bär?'

Har fått höra att jag är lik Selena Gomez, vet inte riktigt om jag håller med men det var lite kul att få höra.


Kul att jag ser blekare ut än den blekaste..

'Roadtrip till krysset'

Godmorgon världen säg vad som står på jag tror jag drömt.. okej.

Igår försökte jag och Lisa dra me oss våra tråkiga kompisar till krysset men ingen ville med så vi tog våra moppar och åkte iväg själva, vid halv tio satt vi och smaskade i oss goda hamburgare. Lite väl sen middag så magen var inte riktigt så glad, men gott var det!

Efter det bar det av hemmåt för att fortsätta våran tjockarkväll med chips och godis men ingen av oss var så sugen på sånt så i princip allt är kvar till ikväll istället, ingen nackdel.

När vi skulle hem var det en igelkott och smög omkring bredvid våra moppar, läskig sak!


'Jag ska måla hela världen lilla mamma'

Jag har överlevt ännu en dag på jobbet!
Dagarna är ganska slappa nu när det inte är så bra väder så det blir mest att sitta och socialisera med alla andra, inte helt fel.

Idag har jag och Marcus varit duktiga och målat, dock tror jag att mer av färgen hamnade på oss än på väggen då vi hade ett lite färgkrig (som jag såklart vann!!)
Sen har jag även lärt mig en hel drös med korttrick, blivit inlåst.., kommit flygande in på rumpa i personalrummet, fått ett infekterat sår, blivit stämplad i hela ansiktet och massa mer. Har i alla fall sjukt roliga dagar så inga klagomål inte!


I en sån här gullig rosa tröja springer jag runt hela dagarna. tihi

'Work all day, sleep all night'

Det blir inte mycket tid över till bloggande nu när jag jobbar, då man jobbar från 8.30 till 18.30 känns det inte som att blogga är det första man lägger sin lediga tid på.
Jag trivs i alla fall jättebra med att jobba på Kågebadet så allt är toppen!

Ska försöka titta in så ofta jag kan så ni vet att jag lever men förvänta er ingen wow-uppdatering.


Saknar för övrigt denna brud som nu befinner sig i södra delen av landet.♥

'Vad hände?'

Jag skulle vara duktig och stämma gitarren i.... förrgår men det slutade med att den lät värre än någonsin!! Och sen igår när jag skulle flytta på den hade ena strängen lossna, hur gick det till!? Stackaren ska få en ny sträng och bli rätt stämd så snart som möjligt.


'Workworkwork'

Nu är hela huset städat, moppen tankad, jag duschad, tvätten hängd och lunchen till imorgon fixad så nu är det alldeles strax sängdags för att ladda inför arbete imorgon. Känns lite både och att jobba, bra med pengar men lite jobbigt det där med att stiga upp tidigt...


Det skedde en liten olycka när jag skulle dammsuga... missbedömde farten i kurvan och dammsugaren tippade.. Men vi har rett ut våra problem och är nu vänner♥

'Middag a la Emma'

Hade laddat för att äta nudlar hela dagen men då har vi inga.. Så jag plockade fram fantasin och kokade ihop något. Det blev spagetti och grönsaker, måste få säga att det var mycket gott!


plus lite sås och kryddning. Perfecto!

NU ska här städas, på med skurhandskarna och dunka gamla klassiker ur högtalarna. Det ska bli skinande rent!

'Lilla pippifågeln'

Enda sen jag steg upp i morse (just innan 11) har jag varit lite smått förbannad över att det har låtit ett plingande ljud i huset. Och varje gång jag gick mot ljudet slutade det, tur att det inte var kväll och mörkt för då hade jag nog blivit betydligt mer rädd! Tillslut lyckades jag lista ut att ljudet kom från toan och trodde då att det var något från fläkten så jag slog igång fläkten och stängde dörren så jag inte skulle höra det något mer.

Sen för bara en knapp timme sen så hörde jag ljudet IGEN just när jag var utanför toan så jag gick in och skulle kolla om jag såg någonting. Jag kan säga att jag sprang ut lika fort som jag gick in, genom ventilen sticker det alltså ut ett fågelhuvud och fågelben!!!!!!!!

I panik ringde jag mamma och pappa som fortfarande är borta och dom skulle fixa någon som kunde hjälpa mig att få ut den, jag var alldeles för rädd för att göra det själv.
Det slutade med att Emelie och Fredde kom och plockade ut den, efter den hade flygit runt lite och blivit fångad. Tuuuuuusen tack för hjälpen!

Lyckades faktiskt samla mod till mig och gå tillbaks för att ta några bilder på stackars pippin, sista bilden var bara tur att jag hann ta innan jag flydde..



'Ett ord: AWESOME!'

Lördagskvällen/natten
Efter Lisa hade jobbat klart kom hon hit och vi tände grillen, grillade hamburgare och gjorde oss klara för kvällen. Strax innan åtta bar det av till Byske där vi mötte Hanna, Lisa och Jessica. Resten av kvällen bjöd på många skratt och intressanta saker, en mer än okej kväll!


Bjuder på en bild av gårkvällens klädsel.

'Vattenspridare och filmmys'

Efter jag hade ätit middag (i min ensamhet..) mötte jag Lisa på skolan där vi åt glass och inväntade Amanda.
Senare blev det vattenspridsbadning och filmmys med massa onyttigheter, en riktig toppenkväll med favvobrudarna!







Fotograf:

AMANDA badkrukan!

'4 bilder från min dag'






Bildbomb - Göteborg

Var på klassresa med världens underbaraste klass♥ i början på juni, bättre sent än aldrig med bilderna.
















Amanda blev lite avis..









Bara några av alla bilder som togs men dom får räcka.

Saknar er!!!!♥♥

'Alla borde ha en vän som du'



♥♥♥

'Wo–o–o-o-o-oh det är fest i hela huset'

FF I HELGEN!!

Är ensam hemma hela helgen lång, skönt säger jag bara! Dock så jobbar alla eller är på semester lite här och var så det var väl ett litet minus.
Min helg ser väl ungefär ut såhär:

Fredag
Dagen: klippa gräset (yeeey, men det måste göras), sola om det är bra väder, städa lite och vara duktig.
Kvällen: Efter Lisus Grenus har slutat jobba blir det att hitta på något bus med hon och jag hoppas Amanda har tid med oss också innan hon åker iväg till Dalarna i en vecka.

Lördag
Dagen: INGA PLANER
Kvällen: STORA PLANER!!! Jag och Lisa tar moppen och moppar till Byske för att umgås med saknade vänner, är taggad till tusen!

Söndag
Dagen: städa huset så att det ser någorlunda okej ut innan the family kommer hem igen.

Där har ni hur min helg ser ut, ganska härlig tycker jag. Nu ska jag passa på att slappa sista helgen innan arbetet drar igång på måndag.


Några av mina finfina och seriösa webbcambilder

PEACEOUT

'I just wanna make you sweat'

Igår hade jag en rolig kväll här i kära Ostvik (ska aldrig flytta härifrån!)
Blev även övernattning ute i havet. Fem pers + tre små sängar + liten stuga = TRÅNGT&VARMT! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.




Efter lite tjat från mig blev det lek i lekparken, yeeeeyy!

'Dance the night away'

Klart för start, rulla ut och rulla på! Som Mulle Meck säger


'Man kan inte annat än älska dig'

Bästa dagen på länge säger jag bara! Har varit med mysigaste Lisa heeeela dagen lång, dagen får 5/5 toasts kanonkul!
Vi har solat, badat, ätit baguetter/baugetter/bagetter, solat, sjungit, pratat, snackat korvsnack, solat och massor annat.

EXCLUSIVE SNEAKPEAK PÅ VÅRAN EGENSKRIVNA LÅT, ENJOY!

I LOVE SAUSAGE
Text: Lisus Grenus&EmmaBlå
Musik: "I Love rock N roll - Britney Spears"

I love Sausage
med ketchup å senap å rostad lök
I love Sausage
extra plus med mycke fett, OW!


Om ni har tur kan ni få en inspelad variant med livesång senare, inget lovat inget sagt...



Ha'de AMIGOS!



'Fly me to the moon and back'

Efter en hel dags städande har jag haft en lugn kväll med kalas och mys med favoritbrudarna!


Förlåt men det var den enda bilden jag hittade med bara er två på.. till erat försvar kan jag väl säga att bilden är gammal!

För övrigt: Nu ska jag göra en tidig kväll, godnatt!

'Vilse i stora vida världen'

Kom hem för snart en timme sen efter en lååååååång promenad.

Skulle bara gå en mysig sväng i skogen, dock i en skog där jag inte har varit så mycket förr, men det blev en hemsk promenad på två timmar. Jag gick vilse.. Det slutade med att jag blev hämtad på moppe av Nicke mitt ute i skogen, tur var då det för annars hade jag nog vare kvar än!

Pinsamt men.. mitt lokalsinne är lika med noll.

Tummen upp för att gå vilse! eller...

'Brum brum brum'

Dagen började med att mamma väckte mig vid halv tolv och bjöd på lunch, sen la jag mig ute i solen ett tag men det blev lite för kallt (vars är värmen!?!?) så jag tog gräsklipparen och brumade iväg och klippte gräset, efter några småproblem som soppatorsk och krock så överlevde både jag och gräsklipparen med nöd och näppe..

Nu> en snabbdusch och sedan iväg för att äta räkmacka, MUMS!


En av alla midsommarbilder, som jag inte heller har visat.

'Sov sött och dröm om alla småkryp du mött'

Nu>sova


Bjuder lite extra på mig själv såhär innan sängdags

GODNATT

'Stadsfesten 2011'

Har inte en enda bild från kvällen, skandal!!

Hade i alla fall en trevlig kväll med underbara vänner. Träffade även en massa andra saknade personer, stort plus på det♥ Men annars är jag lite besviken på stadsfesten i år... Tycker att det var bättre förra året, men fråga mig inte varför.

Erik Hassle var riktigt bra men Robyn såg vi inte mycket av, det var så grymt mycket folk att man knappt tog sig fram!

Eftersom jag inte har några bilder från igår får det bli tre fattiga mobilbilder från förra årets stadsfest.




'Najs and clean'

När det ändå var så dåligt väder idag passade jag på att storstäda mitt rum, välbehövligt kan jag säga! Nu ekar det mellan väggarna, kläderna har hittat sin plats i både garderoben och tvättkorgen och dammrottorna har blivit slukade av dammsugaren.




Var bara tvungen. Jag och Lisa när vi åkte lilla berg- och dalbanan på Liseberg, vi skrek mer än vad alla småbarn gjorde..pinsamt

Justja, det får mig att tänka på att jag har massvis med bilder från både Göteborg och Paris. Ska fixa ihop två bildbomber så håll utkik!

'Jag vet hur du ser ut i inga kläder'

Hade en trevlig kväll igår med badande i havet, mycket gungande på den underbara kompisgungan och massvis med prat. Även lite tvtittande och annat trevligt smög sig in mot slutet av kvällen. Var inte hemma och i säng förns vid 2 och somnade vid 3, sen att bli väckt kl 10 för att städa kan bara sluta med dåligt humör från min sida.

Ikväll bär det av till STADSFESTEN!!! Är riktigt taggad på det, ska bli kul att träffa saknade vänner och bara ha det hur roligt som helst!♥