'Det var inte meningen att det skulle gå som jag ville'

Den här nyårsen blev verkligen inte som tänkt! Planerna var rätt så klara att vi skulle vara i stan. Men sen sprack det, så istället kommer vi att vara hos Amanda bara några stycken. Men tror att det kommer bli mysigt ändå.

Som pricken över i:et har jag nu 40 graders feber, måste helt ärligt vara fel på termometern för så dåligt tycker jag inte att jag mår. Och är man inte typ död vid 40 grader!? Men såklart börjar man ju må sämre när man ser på termometern, klassiskt. 

Nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bra imorgon! Eller först ska jag städa min brors rum, ja måste ju vara världens bästa syster.


Klockan 11 dyker nämligen denna brud upp och matlagningen börjar.

GODNATT

'Yeyey, looking good!'

Statistiken stiger som självaste mount everest, eller nästan i alla fall. Happyface!

'I look around but it's you I can't replace. I feel so cold and I long for your embrace'

Jag och Lisa är nu hemma och levande. Det blev en liten tur till vallen för fika, sen mer körning och nu är vi hemma. Dock tappade jag mobilen i snön och en liten grej lossnade, så ska tillbaks efter middagen och leta den. Håller alla tummar att jag hittar den!


Byns coolaste skotrar eller vad!

'Polaris Widetrack'

Idag ska det köras så det ryker! Är taggad till tusen, väntar bara på att Lisa ska bli klar sen tar vi våra skotrar och far ut på en riktig sväng. Kommer sluta med att vi är vilse och inte hittar hem. Men vi tar med oss fika för säkerhets skull, då överlever vi nog.


'7 sorters fika sådär en torsdagskväll'

Det blev en kväll hos Amanda igår. Vi sjöng oss hesa, skrattade tills vi grät och magen krampade och dukade fram storfika. Dock fick vi inte riktigt i oss allt, sju sorter en torsdagskväll blev för mycket. Jag höll även på att kväva mig själv med jordgubbssaft, men måste skylla det på Amanda.

Kvällen avslutades med några avsnitt av Solsidan, wuuunderbart!

'Vanilla body lotion'



129:-

Är helt förälskad i denna hudlotion från The Body Shop. Den doftar underbart och det bästa av allt är att lukten håller i sig. Älskar då man vaknar på morgonen och det luktar vanilj, mums. Sen är den rätt så dryg så den räcker länge.

Man får mjuk och len hud och den torkar varken ut huden eller gör den fet. Den är helt perfekt!

'Gårdagens shopping'


T-shirt - Gina Tricot 99:- // Stickad tröja - BikBok 199:-

'Du sa schas till mig'

Efter många timmar av solsidan och annat bus var jag inte hemma förns efter 1 någon gång. Hade en riktigt mysig kväll, standard att allt är mysigt.




'Myskväll med Solsidan och b-rudarna'

Klockan 18.07 ska jag infinna mig hos Amanda för myskväll. Självklart kommer vi se Solsidan och det kommer bli perfekt! Hade tänkt få med mig kameran så jag kan bjuda på några bilder sen.

Ha en bra kväll!



'Shopping och planering av nyårs'

Har varit i stan även idag. Den här gången med Lisa, Amanda och Hanna. Vi brände lite pengar för att istället fylla på i garderoberna. Med hem idag följde två tröjor, visar de sen.

Halv tre var det fika på Kitchen för att planera nyårs med Nika och Caisa. Nu är vi lite närmare en plan, men än finns det några små problem. Förhoppningsvis löser de sig och allt blir toppen! Man ska vara positiv.

' "Everything happens for a reason" ... Bullshit!'


'Julbilder'

Teknisk som jag är har jag nu äntligen lyckats lösa problemet med att ladda upp bilder. Så bättre sent än aldrig kommer nu bilder från julen.

JULAFTON






JULDAGEN



Fotograf var pappa.

'En dag i staden, en bra dag'

Blev lite shoppande, men inte alls så mycket som var planerat. Måste säga att jag är lite besviken på årets mellandagsrea. Men trots det lyckades jag med några fynd.


Vit blus/skjorta/tröja. Cubus, 124:-
Vinröd stickad tröja med knappar i ryggen. Lindex, 149:-
Palett med fyra ögonskuggor, IsaDora. Kicks, 38:-
Vanilla body lotion. The body shop, 129:-

'Efter alla dessa gånger är det samma sak, om och om igen'

Har haft en kanonerskväll med innehåll av skoter, skridskor, epa och lite snöbollskrig. Har även hunnit med en dusch, eftersom vi kommer vara utan vatten från sju på morgonen imorgon så kändes det välbehövligt med lite rengöring.

Ligger just nu och försöker planera lite till nyårs, planerna går väl lite sisådär men snart så.

Imorgon är det dagen med stort D, mellandagsrean här kommer jag! Ska shoppa så pengarna bara bränner iväg. Som vanligt kommer jag att gå med moster och mamma, är lite av en tradition. Så det kommer bli jättemysigt! Förhoppningsvis kommer jag hem med en hel del nytt till garderoben.

GODNATT


'Mi löv jo biggtajm'

♥♥♥♥♥♥

'Tålamodet är nu slut'

Har försökt med att ladda upp julbilderna i säkert 45 minuter, utan överdrift. Men av någon konstig anledning så slutar vårat trådlösa internet att funka då jag ska ladda upp bilderna, hur konstigt är inte de? Så julbilderna får ni helt enkelt vänta med, efter att ha sprungit upp och ned för trappan ett x antal gånger för att koppla in ut routern ger jag nu upp.

Lyckades ladda upp en enda bild, och den var inte ens bra. Typiskt.. Men nu får den duga för tillfället.





'Tjeeeeenare mannen, the Ovster här!'

Är världens storm ute, men alldeles strax ska vi kriga oss ut och åka till moster för fika. Sista lilla julfirandet, sen lovar jag att det är över. Har jag tur är det jag som kör bilen till Kåge, måste bara övertala min mor att hon ska våga åka. Körde E4an igår, mycket stolt flicka.



'Nu är julen officiellt över'

Är så less julmat, och mat eller fika över huvudtaget. Tror jag ska gå i matstrejk de närmaste veckorna. Nu är jag hemma igen efter julafton nummer 2, så nu är allt julande över för det här året. Man längtar och längtar till julen men sen är det över innan man hinner säga... julskinka.

Nu ska jag bänka mig framför årets bästa julklapp, Solsidan säsong 1 & 2. Det kommer garanterat bli den mest använda julklappen. Fick Björn Gustafsson förra året och den filmen är mycket flitigt använd!

En massa julbilder dyker upp imorgon.

'- God jul katten'

Hade en riktigt bra julafton. Som vanligt en massa mat, paket och julmys. Älskar julen!

Jag och min bror extraknäckte även som jultomte hos familjen Persson, förutom att Jonathan råkade läsa katten istället för Katta funkade allt utmärkt. Tror tyvärr att några listade ut att det var vi, och inte den riktiga tomten. 


Här har ni mig i full tomtemundering, ganska trovärdigt va?
Nu vill jag ju inte förstöra tron för er, självklart finns ju den riktigta tomten. Han behövde bara lite hjälp, ni förstår han hade väldigt mycket att göra.

Bilder från kvällen kommer sen. Nu ska jag vidare på nästa julaftonsfirande, det här året i Klöverfors.

'Dan före dopparedan'

Om bara lite mer än en halvtimme är det 24 december och JULAFTON! Längtar, kommer bli så mysigt. 
Nu ska jag se ikapp några avsnitt av julkalendern som jag har missat sen sova och invänta morgondagen.

GOD JUL ALLIHOPA!♥



'Bilder från igår'

Hade verkligen en supermysig kväll med bästaste igår. Det blev en heeel del prat så vi inte han inte se en enda film. Jag är jättenöjd över mina julklappar, ska visa dom sen. En parfym och ögonskuggor var det. Toppen!


Tre bilder snodda av Amanda. Älskar sista bilden♥

'Snön lyser vit på taken Endast Emma är vaken'

Amanda har nu övergett mig, en fem minuters powernap har lett till att hon är okontaktbar och otrevlig... Vågar inte försöka mig på att väcka hon. Tror att jag gästar hennes matta för en liten powernap jag med.


På återseende

'Nu tar jag mitt pick och pack och åker!'

En aning senare än tänkt men nu åker jag till Amanda! 

Har pysslat på med mitt paket till hon och gjorde ett fint litet kort *stolt*, så hoppas att hon blir glaaaader.

'Teenager posts'


'Take control and do what you want. No matter what others think'

Är så taggad på kvällen att jag inte vet vars jag ska ta vägen riktigt. Det är julmyskväll med Amanda som står på menyn. Julklappsutdelning ska även hinnas med, ska bli spännande att se vad jag ska få. Och roligt att ge bort min, hade tänkt försöka mig på julrim, men insåg att det inte riktigt är min grej..

Nu ska jag äta lite middag, är långt ifrån hungrig då det blev lunch på Subway(♥♥♥). Någon gång mellan 6 och 7 kommer jag infinna mig at Amandas place. 

ÄNTLIGEN ÄR DET JULLOV!




'Nu ska årets sista timme på skolan göras bort'

Sen kommer det efterlängtade JULLOVET!

'Svaren till frågestunden'

♥Vad är det bästa med att vara Emma Marklund?
- Det bästa med att vara Emma Marklund... Klurig fråga. Men det bästa med att vara jag är att jag har så sjukt underbara vänner. Mina föräldrar är gudomliga, ställer verkligen upp på allt. Sen det självklaraste, humorn. Tänk så roligt att få skratta till i princip det mesta. Låter inte helt fel va?

♥Varför uttalar du "byn" så konstigt?
- Vilken gullig fråga Amanda, men du vet när man bor på landet så blir det så. Det går inte säga "byyyyn", utan det blir kort och gott "bynnn". Hoppas ni förstår uttalet där.

♥Vilket är ditt favoritämne i skolan?
- Matte. Har alltid tyckt det varit roligt. Så favoritämnet är matematik. Kanske inte standardämnet som alla väljer om de får välja.

♥Ska du välja ekonomi eller juridik i 2an?
- Var stensäker på ekonomi då jag valde progrmmet i nian. Men efter att ha provat på juridik också är jag lite tveksam... Men lutar mest åt ekonomi.

♥Hur ofta läser du min blogg?
- Every day! Jag är en trogen läsare.

♥Vilket är ditt bästa skönhetstips?
- Oj, fel fråga till fel person. Är inte så high på det där med skönhetsgrejer, vi lantisar använder inte smink och såna konstiga kemikalier. Okej, skämtet där. Men några bra saker jag kan tipsa om är att stryka på lypsyl (ett billigt och bra alternativ) innan man smetar på ögonskuggan, den sitter mycket bättre och färgerna kommer fram mer. Har inte kommit på det själv precis, och ni har säkert hört det tidigare, men det funkar kalasbra. Sen brukar jag försöka göra ansiktsmask och hårinpackning en gång i veckan, i hopp om att hålla både håret och hyn fräsch. Hårets räddare i nöden är dessa omtalade silkesdroppar från Lanza, är helt såld och de används flitigt kan jag säga.

♥vad önskar du dig mest av allt i hela världen?
- Ett lyckligt och framgångsrikt liv. Vet inte riktigt vad jag ska säga annars, finns mycket man inte skulle tacka nej till här i världen.

♥Hur ska du spendera nyårsafton?
- Den är ganska oklar ännu, tyvärr. Vad jag vet så kommer jag äta fyrarättersmiddag med familjen och alla som ska vara hos oss på nyårs, där även Amandas familj är inräknad så det kommer bli jättetrevligt! Sen drar förhoppningsvis jag, Lisa och Amanda vidare in till staden för att fortsätta firandet där med massa trevliga människor. Som sagt, det är inte så planerat. Men jag tror det kommer bli toppen.




♥Vad skulle du göra ifall en häst kom flygande igenom din skorsten och sa, Hej Emma du måste sluta äta hamburgare! ?
- Det finns verkligen bara en person som skullle kunna fråga något sånt. Rolig fråga. För det första så kan inte hästar flyga. För det andra så kommer den som ingen vart om den kommer ner genom skorstenen, det blir ganska så stopp. Och för det tredje så äter jag inte hamburgerkött från hästar så jag tror inte det skulle vara något problem. Så nemas problemas.




♥Gillar du vinter?
- Jag både älskar och hatar vintern, lite hatkärlek.

♥Gillar du snööööö?
- Jaa den är mysig, men lite kall... Älskar att köra skoter, åka slalom, leka i snön, bygga snögubbar, göra snöänglar och massa sånt. Och utan snön skulle det ju inte gå.

♥Gillar du mig..?:$
- Vilken fråga, klart att jag gör!! Du är så gullig<3

♥Nämn tre bra saker med dig?
- Svåraste frågan, helt klart! Hatar sånt här... Men jag har bra tålamod (oftast), jag är effektiv när jag väl tar tag i saker och jag försöker få personer i min omgivning att må bra.

♥Och till sist, hur kommer det sig att du är så fin, rar, söt, snygg, snäll, bra, bäst, wuuuunderbar?!?!:]<3
- Nu svamlar du lilla vän, du måste prata om dig själv nu. Ja så var det, du är fin, rar, söt, snygg, snäll, bra, bäst och wuuuuunderbar!




♥Vad tycker du om våran underbara klass??;)
Jag tycker den är riktigt bra, det känns som att vi har gått betydligt längre än en termin med varandra. Jag tror att de här tre åren kommer bli toppen!




♥gillar du spindlar? om inte,varför inte?
- Usch, fy, blä, huvva! HATAR spindlar. Dom är äckliga och kryper. Det är ett kryp, det är hela svaret. Hatar alla kryp..

♥vars ska vi vara på nyårs?
- Bra fråga hörrudu, önskade att du hade ett svar på den frågan. Det blir väl gatan..

♥berätta varför din mamma är fucking roligt jävla awsome!!
- Jag tycker mest att hon är pinsam... Men jag antar att du har vant dig, hehe. Hon tror att hon har humor, men tyvärr är hon den ända som skrattar åt hennes skämt. För det mesta. Hon tycker inte att mycket är pinsamt utan gör och säger som hon tycker, både på gott och ont. Men jag måste säga att hon är ganska så awesome, jag kan prata om allt med hon och hon ställer alltid upp. Hon är världens bästa mamma helt enkelt♥




♥hur brukar du spendera julafton?
- Med släkten på mammas sida. Mormor och morfar, alla mostrar, kusiner och deras familjer. På juldagen firar vi med pappas sida. Farfar, Maja-Lisa, min faster och kusiner. Tycker det är jättehärligt att slippa stressa med allt på samma dag. Plus att man får två julaftonar.

♥det första du gör när du vaknar?
Tragiskt nog: kollar facebook. Har som blivit en vana att klicka upp fejjan på mobilen då jag vaknar.

♥favoritgodis?
Lakrits, älskar lakrits. Favoriten är några lakritsflaskor, vet inte vad de heter. Men de är sjukt goda!

♥det bästa med ostvik?
- Älskar verkligen Ostvik, tycker det är jättemysigt. Vad är inte bäst med Ostvik liksom. Nää men jag gillar det skarpt, skulle kunna bo här för alltid. Tror jag är ensam om det av mina andra kompisar, alla vill ut ur denna håla. Men inte jag, jag trivs bättre här där jag kan lukta på koskiten!

♥när ska du vara med mig?
- Kom hit nu!

♥bruka du vara ute i stallet nå nu för tiden?
- Nej, inte mycket. Bara då mamma är borta och jag måste fixa, men dock är det väldigt motvilligt. Har helt tappat intresset för hästar, tyvärr.. Saknar det lite ändå, samtidigt som det är riktigt skönt. Men är ut lite då och då för att gosa med älsklingsbubben♥

♥vad händer på jullovet?
- MELLANDAGSREAN! Hihih är riktigt taggad på den! Sen ska jag vara med dig och hitta på en massa bus. Och förhoppningsvis är det nog mycket snö för att köra skoter också. Har inga direkta planer än, men det kommer eftersom.

♥sommar eller vinter?
- Både och, sommar för värmen och vintern för snön.

♥sims 2 eller sims 3?
- Hej simsnörden nummer 1. Sims 3 helt klart, mycket bättre än sims 2!

♥vad önskar du dig i julklapp?
- En massa saker, och om du frågar Lisa är det mest fjortissaker.

♥varför börja du blogga?
- Tyckte det verkade roligt att få skriva av sig lite då och då, läste många bloggar och tänkte att varför inte starta en egen. Och nu skulle jag nog inte klara mig utan, det är som ett beroende att skriva.




♥vilka bloggar läser du, gör gärna ett inlägg om det, tack!
- Jag kan göra ett inlägg senare om vilka bloggar jag läser, en mycket bra idé!

♥vad är det bästa/sämsta med mig?
- Det finns så mycket bra med dig. Det bästa är nog att du är en person som alltid får mig att skratta, vi har alltid roligt tillsammans. Det sämsta måste vara att du kan vara lite vimsig ibland, en sak som egentligen tar fem sekunder att berätta kan ta hela 5 minuter. Innan du har kommit till saken kan du ha glömt bort det tre gånger och börjat tänka på annat fyra gånger. Men du är gullig ändå, och du vet vad jag tycker om dig. Finns inte mycket negativt♥

♥sommar eller vinter?
- Finns svar högre upp, men både och.

♥twister eller din mobil?
- Solklart min mobil! Nog för att twister inte är dåligt heller men. Mobilen går före allt. Nästan.

♥skulle du kunna bli vegeterian?
- Hmm... kanske ett tag, men inte i det långa hela. Älskar grillat på sommaren, så det skulle vara lite jobbigt om jag vore vegetarian. Plus att jag älskar lax. Så svaret blir nog nej.

♥Vad tycker du om a-torp och ekonomiprogrammet?
- Jag vet faktiskt inte riktigt. Ibland ångrar jag linjen jag valde. Men samtidigt trivs jag som handen i handsken, det har sina för och nackdelar. Hatar att det är så mycket plugg, nog för att det är svårt att komma undan. Men sen så tycker jag att både ekonomiämnena och juridiken är intressant så på så sätt valde jag helt rätt linje.

♥Puss eller kram?
- En kluring.. Båda två är mysiga, beror på med vem. Men måste jag välja en skulle jag nog säga kram, för kramar kan man ge till alla.

♥Snyggaste kändiskillen?
- Har ingen speciell som jag tycker är aaaaassnygg, men vem tycker inte att dessa hetingar är snygga???





TACK för alla frågor, och ursäkta att det tog lite tid att svara på de. Hoppas att ni fick svar på era frågor, annars är det bara att fråga igen!



'Julbakning'


Och vad vore julbakning utan tomteluva...

'I'll be waiting for you under the mistletoe'

Julmusik, planering av julkväll med bästaste. Om det inte vore för franskaplugget vore denna kväll en tiopoängare.. Men ska ta tag i det nu och göra bort det, sen blir det ut på en promenix.



Måste få försvara mig med att bilden är gammal!


'I'm happy, and this time I'm not going to ruin it'

Är på rätt så bra humör idag, lite trött men det hör inte till ovanligheterna så.

Vi fick se en teater idag på skolan, måste bara säga att den va riktigt bra. Rolig var den i alla fall, så man fick sig ett gott skratt.

NU väntar jag på mat, som pappa snart kommer hem med. Idag blir det baguetter, riktigt mumsigt!



'Nu är julstämningen på topp!'

Är mycket stolt över detta tvåvåningshus, till och med en balkong har vi lyckats få dit.

'Dance like nobody's watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening and live like it's heaven on earth'

Hårfärgen - helt ok!
Extra lång sovmorgon då Lisas snälla syster skjutsade oss till stan.
Mysig dag med filmtittande, flummig idrott och lite bildvisning. (Underbar start på dagen då vi fick se Shrek)

Nu härnäst blir det bort till kusinerna för middag och sen pepparkakshustillverkning. Underbar dag!

Angående frågestunden. Håller på att svara på alla frågor men är inte klar än, svaren kommer att komma någon gång i veckan. Tills dess får ni slänga in fler frågor om ni vill.

'Nu åker en glad Emma till skolan'


'I can't believe it's just been two weeks since we last spoke, it feels like it has been forever. I miss the way I could talk to you about anything. And all the silly things that really didn't make any sense, I miss them. I miss you'


'NU:'

Sitter med hårfärg i håret. NÄHE, har jag hårfägen i håret!? Jajjemen ni hörde rätt! 

Ser även lite av Bridget Jones dagbok. Om cirkus tio minuter hoppar jag i duschen och sköljer ur färgen, håller alla tummar och tår att det blir bra. Så länge det inte blir svart är jag nöjd!



'Gårdagen i bilder'

Var med en bunt roliga filurer igår. Orkar inte berätta i text så ni får bilder istället. Hoppas nu att det går bra att jag lånar bilderna av Lisa, men i äktenskap delar man på allt! Kika in på Lisas blogg häääär.


Vi, eller mest jag som sprang runt med kameran, hade lite problem att få bild på alla då inte alla var lika linslusiga som Anton. Men tror faktiskt att vi lyckades knäppa en bild på alla, den ena bättre än den andra.

Har haft en riktigt lugn helg och för en gångs skull har jag sovit ut så jag känner mig utvilad inför sista veckan som kommer nu. Två vanliga skoldagar sen är det mest tjoller kvar innan vi äntligen får gå på jullov, känns helt underbart!




'Julgranen är uppe och julklapparna är där. Tomten är tidig i år'


'Lisa, full poäng va?'

Kanin tänder och glajjer, kan det bli bättre. Eller vad säger du frugan?



Kom igen, sista chansen nu'

Avslutar frågestunden ikväll. Så nu är det sista chansen att fråga aaaaallt ni vill veta. Klick




'Jul jul strålande jul'

Vaknade upp av att pappa hade startat julmusik, riktigt mysigt. Sen var det frukost med familjen och tändning av det sista ljuset, mindre än en vecka kvar till julafton!

Nu är det julstädning pågång hos familjen Marklund. Efter det ska julgranen fram och klockan två är det fika hos mormor och morfar. En riktig myssöndag med andra ord.



'Titta jag är lik en kändis!'


'Don't look back and regret all the things you didn't do, look forward and smile for the things that you actually did'

För sisådär 1 år sedan

'När alla andra vänder sig om står du kvar'

Nyss hemkommen från en hel dag på stan. Blev ingen fotografering då båda var tvungen att ha med sig målsman, tråkigt. Men det blev en riktigt lyckad dag i alla fall, Lisa shoppade som en galning medan jag vackert fick ögonshoppa. Tuffa tider såhär innan jul.

Vi har även testat en massa tester på sminkavdelningen, funkar utmärkt det med. Tur vi har bra fantasi. 

Köpet för dagen blev hårfärg, kände att mitt hår behövde sig en liten uppfräshning såhär till jul och när det var extrapris och allt kunde jag inte låta bli.


'A good friend knows all your adventures, a best friend lived those adventures with you'

Nu ska jag få i mig lite frukost innan det bär av till stan. Där blir det att gå på stan med Lisa och sen fotografering, kommer bli toppen!



'ATM'


'Just when you think everything is going to be okay something happens that makes you think otherwise. Then you're back at square one, and you have to start all over again'

Ikväll blir det en hemmakväll för mig, var riktigt länge sedan så det kan behövas. Ska börja med att fara ut på en promenad sen ska jag slå igång bastun. Hårinpackning, ansiktsmask och allt sånt som ingår i det ska utföras. Efter det ska jag mysa med Hitta Nemo. Känns som att det här kan bli riktigt bra!

Kom ihåg frågestunden. HÄR


Gammal webbis som får fylla ut bildbristen idag.

'Fortsätt simma fortsätt simma'

underbaraste filmen

'Sådana här kvällar önskar jag att du vore min och jag vore din'

Lussebullar, pepparkakor, Lottas jul och bara mys i tvsoffan. Man känner julstämning komma springandes över en. Sen tittar man ut... Plusgrader, snön smälter och det regnar. Då försvinner allt igen.



'Klara, färdiga...'

...FRÅGA!

Avlsutar frågestunden på söndag, så se till att fråga på nu. Allt vad ni vill veta, alla frågor är välkomna. Svarar även på anonyma, i fall ni inte vill kommentera med namn. Bara ni frågar.

Hehe gnälltanten nummer 1... Men ni är inte de bästa på att kommentera mina vänner.

Klickeliklickklicka HÄÄÄÄÄÄÄÄR och frågelifråga♥

'But I never told you what I should have said, I just held it in'

Torsdag
Sista provet innan jullovet klart
Fredag imorgon
Promenad med Lisa
Var hemma tidigare än väntat

Denna dag har varit riktigt bra, nu ska jag he mig ut ett litet tag och sen försöka just försöka göra en tidig kväll.


'Nu ni, check this out!'

83 RADER! tihihi

'Jag är glad idag. Minns inte då jag var såhär glad sist faktiskt. Det känns som att allt kommer lösa sig, allt kommer bli bra'

weheartit
freedom

'När ja tänker efter så är jag glad att jag har dig som vän. Oavsett hur framtiden blir kommer du alltid ha en stor plats i mitt hjärta'

Dåligt bloggande ikväll. Eftersom jag inte pluggade något igår blev det desto mer ikväll. Har gått runt och läst en massa juridik högt för mig själv, skrivit tills jag har fått skrivkramp, skrivit klar en saga till engelskan. Måste säga att det är tur ingen behöver veta att det är jag som har skrivit den, förutom läraren då, för den är en aning töntig om vi säger så.

Nu när jag är klar belönar jag mig med ett glas jordgubbssaft♥ Ska krypa ner i sängen och mysa ner mig under täcket, fryser som en galning.

Arkivis, går inge bra det där med att ladda upp bilder..


'Emma goes tetrisnörd'

Har nu suttit och nördat tetris, mycket till liv här.. Men måste ju knäcka Amandas rekord på hela 43 rader! Mitt ligger än så länge på 31, snart så. Intresseklubben antecknar. 

Min kväll har bestått av lite p l u g g, d a t o r, t e t r i s, t r ä n i n g, en lång varm d u s c h och slutligen har jag ätit en b a n a n! (ni kan vara lugna, det kommer inte komma några galna fruktbilder. hehe) Har i alla fall varit en väldigt härlig kväll.

Är så sjukt trött att ögonen snart faller igen. Ska alldeles strax gå och lägga mig! Förhoppningsvis sover jag innan 10 i alla fall. Ska fortsätta nörda tetris ett tag till sen blir det lite tvtittande och godnatt.


Vem vill inte ha sig en puss av dessa heta läppar. Dagens gåta.

GODNATT


'Skärpning!

Vars är frågorna till frågestunden???

Frågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafrågafråga

Klicka >HÄÄÄÄÄR<


Kom igen, vem kan motstå denna blick? Kämpade hårt för att lyckas.

'Forever on my mind, forever in my heart. It will never change'


Tisdagen avklarad. Ska plugga juridik ett tag nu innan middagen. Och nej vi har faktiskt inte prov imorgon, Emma är ute i god tid. Typ dagens bästa!

Har varit lite smått trött idag då det inte blev många timmars sömn i natt.
Har även hunnit med två redovisningar under dagen, den ena roligare än den andra. Innehöll lite ketchup, äktenskap, graviditet m.m. En helt vanlig redovisning med EK1 helt enkelt!

Åter till pluggandet...



'Believe me I've tried so hard'


'It's all about the money, it's all about the dumdumduhdeedumdum'

Har nu på rekordtid gjort klart en ekonomiuppgift och skickat in den. Hoppas att maten är klar snart, då slänger jag snabbt i mig den och sen åker jag till byske där kvällen kommer att spenderas, jobb på luciacupen är vad som står på schemat. Måste väl säga som Amanda då: jag ska ju vara med världens bästa Emma Amanda så det kan inte bli bättre än bra!

PUSS extra kärleksfull idag




'Everything happens for a reason'

Har varit duktig och tränat en massa ikväll. Kommer ångra det imorgon, hello träningsvärk känner jag redan nu!
Sitter nu och tittar på fråga Olle, mycket intressant.

GODNATT

'Dagen före idag, alltså igår'

Igår var det julmys med några riktigt underbara vänner. Vi spelade julklappsleken snacka om pulshöjande!, åt juliga godsaker och drack glögg, pratade ut om en massa och bara hade det mysigt.

Bilder från kvällen finns HÄR


Mina presenter: julgran fylld med godis, ett armband och en lysande jultomte.

'Vet ni vad, jag mötte jultomten på stan idag!'

När vi skulle gå till bilen mötte vi en man som hade långt vitt skägg, en röd mössa och en pinne. Vem annars kan det ha varit om inte självaste tomten! Hade lite svårt att hålla masken då vi gick förbi han, såg som så gullig ut.




'To keep or not to keep?'



Bik Bok 249:-

Inhandlade dessa shorts idag. Tanken var att de kanske skulle användas på julafton och kanske nyårs. Har bara lite svårt att bestämma mig om jag ska behålla de eller inte.. Förlåt för lite halvrisiga bilder, som verkligen inte visar så bra hur de ser ut.

Vad tycker ni, behålla eller inte?

'FRÅGESTUND!'

Nu startar jag en frågestund, eftersom det verkar som att ni tycker att jag ska ha det så testar vi.
Så kom igen, inga tråkmåsar här inte, fråga på i mängder! Kommer att svara på allt, mer eller mindre i alla fall.

Överraska mig och släng in en fråga eller två eller tre, fyra, fem, sex, sju, jaa hur många ni vill! Då gör ni mig gladisch.



'Blotta tanken av dig får mina mungipor att resa sig till skyarna'

Godmorgongodmorgon alla blåbär i lingonskogen! Vitsigt värre där.

Sitter i denna skrivande stund nyduschad med en turban (om det nu heter så) på huduvet och ska alldeles strax göra mig klar. Jag och mamma ska åka in til staden och shoppelishoppa! Kommer vara pank då vi kommer hem...

Ha en bra dag!



'It's all about the back'


Hur snyggt är det inte med öppen rygg på klänningar??? Riktigt delicious om man frågar mig! Kanske något till det här årets nyårs. Tåls att tänka på.

'Ska drömma underbara drömmar där jag är rik och kan köpa exakt vad jag vill, och sen önska att det var verklighet'


weheartit

GODNATT

'Repeat repeat repeat repeat repeat repeat'

Denna lilla händelse fick stå för en stor del av skrattet ikväll. Okej det är väl egentligen lite synd om stackaren som ramlade, men kan inte hjälpas. Det såg allt för roligt ut!

'Should I give up or should I just keep chasing pavements'

FREDAGAGAGAGAGAGAG!

◊  Har inhandlat årets andra julklapp, och stött på ett stort problem hur den tredje ska köpas..
◊  Skrivit historiens sämsta prov.. Ingen överdrift, fatta inte ett piss!
◊  Är "fyllechaffis" åt mammsen och pappsen ikväll så har kört epa i snöstormen.
◊  Har ätit underbart god middag (tacos) med broder.
◊  Har plumsat runt i djupsnön och tagit in hästarna.
◊  Väntar nu på att Lisa ska komma hit så vi kan göra snögubbar!!!!! Sen blir det idolmys.

Älskar livet, snö♥



Tyvärr fick Amandaplutten huvudvärk så hon kommer att svika oss ikväll... Vi kommer sakna dig gummsan, krya på dig♥

'Jag fattar inte hur en sån fin människa kan vara en sån idiot'

Mitt humör är verkligen inte på topp, är stressad till tusen över provet imorgon. Känner att jag skulle ha pluggat mer, men jag klarar inte mer just nu. 

Det positiva med dagen är att mamma gav mig MVG på mina kakor som jag bakade. Ett bra tag sen jag fick så bra betyg.

Ska ta och sova nu, är grymt trött trots min sovmorgon. Sen hoppas vi på att jag vaknar utvilad och glad imorgon!



GODNATT♥

'Frågestund?'

Okej nu är det så att jag tänkte ställa en fråga till er.



Ska jag starta en frågestund?



Svara vad ni tycker, annars blir det ingen. Tråkigt med en frågestund om det inte kommer några frågor.

'Ta fram papper och penna och anteckna'

Lite roligt/oroligt/viktigt/oviktigt/intressant/ointressant vetande om mig.


♥  Jag måste checka minst två gånger att båda ytterdörrarna är låsta innan jag kan sova.

♥  Jag måste ha smör på i princip varenda millimeter av mackan.

♥  Min värsta mardröm är att bli innebränd då jag ligger och sover, så jag har en noga planerad utflyktsväg från mitt rum.

♥  Jag måste hålla limpan åt ett visst håll då jag äter.

♥  Jag måste alltid borsta av och räta till underlakanet i sängen innan jag ska sova.

♥  Jag kan inte fara någonstans utan att titta mig i spegeln innan jag går ut, spegel i hallen är ett måste! hehe fjortisvarning.

♥  Jag är enbart smart när det gäller skolan, inget skämt. När jag kommer hem är jag nog mer blåst än den blondaste blondinen.



♥  Jag är värdelös på att baka enligt alla i min omgivning. Själv tycker jag att jag är en riktig pärla på det!

♥  Jag måste ha frallan åt ett visst håll när jag stoppar ner den i brödrosten, överdelen måste vara uppåt.

♥  Jag är rädd för tomten, har alltid varit det. När jag var liten och fortfarande trodde starkt på honom skrev jag alltid en lapp och la utanför mitt rum kvällen innan julafton att han fick lämna paketen utanför mitt rum. Anledningen var att jag var rädd att jag skulle vakna då han var in i mitt rum.

♥  Jag tror på spöken.

♥  Jag har marmeladen PÅ osten.

♥  Jag äter aldrig översta skivorna av osten när den är ny.

♥  Jag säger ord som 'typ', 'hallå', 'kolla', 'asså' och 'va' väldigt ofta. Standardmeningen är "asså hallå kolla".


'Bakningen är nu igång för fulla muggar!'

Och ut ur högtalarna strömmar det gammal god musik från back in the days.



'Godmorgon min sköna böna, hur står det till idag?'

Har riktigt sovit ut idag, har sovit nästan tolv timmar och känner mig ganska så pigg nu för en gångs skull. Dock har jag världens huvudvärk...

Menmen, inte tid till sånt tjaffs nu. Dagens lista är fullpackad med duktiga saker.

- Baka, tre olika sorters kakor. Tyvärr är dom till jul så jag får inte äta...
- Renbädda i sängen, städa ihop lite i mitt rum.
- Förmodligen hämta Lisa vid e4an då hon kommer med bussen och sen bjuda på fika (Okej, vi kan sno nåååågra kakor)
- Plugga NK i massor! Pov imorgon...

Har säkert glömt något också. Så här har jag inte tid att sitta, ska börja med lite plugg och sen blir det full fart med bakningen!



'Jag vill inte sluta känna, och även om jag vill kan jag inte'


Har en ledig dag att se fram emot imorgon. GODNATT

'It's not always as easy as you might think'










'Jag sträcker mig mot himlen, jag sträcker mig hur högt jag vill'

Visste ni att man fastnar med tungan om man slickar på en lycktstolpe när det är 10 minusgrader? Aaa, det visste ni säkert, jag och Lisa testade det i alla fall och Lisa kan med stor säkerhet säga att det stämmer. Medan hon stod och andades i hopp om att få sig lös låg jag dubbelvikt på marken och fullkomligen avledd av skratt! Tur att hon till slut tog sig lös.

Vi gjorde även snöänglar, lite mer snö nu än sist. Vi måste ju vara Sveriges lyckligaste tjejer då det äntligen finns snö!


Är mycket stolt över detta mästerverk!

'Välkommen till det magiska bröllopet mellan Arne och Sylvia'


-...älska varandra i nöd och lust... blablabla
Arne, tager du denna Sylvia Mandarinarsson till din äkta maka?
Sylvia, tager du denne Arne Apelsinsson till din äkta make?

Arne: -Ja


Sylvia: -Ja

-Härmed förklarar jag er man och hustru. Arne, du kan nu kyssa bruden.

*aaaaaaaaawwwww*


Och alla levde lyckligt i alla sina dagar. Slut.

'Later, ska ut och gå med coolingen nr.1'


Smoke weed everyday woppidopppiidejddejjdje boomboomboom

'Blogg.se uppdaterar'

Bara jag som har märkt att blogg.se har ändrat utessende, ser annars ut då man skriver inlägg och lite såna småsaker. Tänkte bara att ni kanske ville veta, på tal om bananer liksom.

'I treasure every moment with you'

Nu slutar vi vilken sekund som helst och då blir det busstur med Lisa hem, myyyyysigt♥

'When all the others move on I'm still going to be there for you'

Blev ingen bloggning igår, startade aldrig datorn ens (pluspoäng).
Efter skolan gick jag på stan med pappa och shoppade bland annat julklappar till både min bror och mamma, så nu är det fixat. Sen blev det god middag, lite handling och hem. Väl hemma gjorde jag allt annat än satt vid datorn. Målade, tankade epan (lite smått stolt att jag lyckades) och körde förbi hos Lisa där vi blev bjudna på fika. Mumsigt värre.
Sen var det nattinatti för min del.
Avlider en aning..

'I don't know if I'm supposed to be scared or worried'


Måndagen avklarad! Har hunnit med en massa idag, känner att jag är effektiv som en liten myra. Och rolig som... Björn Gustafsson! Okej, det lät bättre i huvudet.

I alla fall har jag både en härlig vecka och en h-vetes vecka framför mig. Det positiva är att vi har sovmorgon imorgon också + kortdag på det och vi är helt lediga på torsdag. Det STORA negativa är att vi har ett gigantiskt naturkunskapsprov på fredag... Så gissa vad min lediga torsdag kommer gå åt till? Joo plugg.

NU ska john blund dejtas! Eller snart, om ett tag.... datorn behöver lite sällskap först.



'Det här är till dig. S'

Jag vet inte om du läser det här men jag hoppas det.
Jag ville inte att det skulle sluta såhär, det hoppas jag att du vet. Jag önskar att allt vore annars, hade varit lite lättare då, men nu är det inte så mycket vi kan göra åt det. Det kanske är bäst såhär ändå, trots att det känns riktigt tråkigt. Jag hoppas att du kan förlåta mig, känns som att jag har betett mig som världens skit, och att vi nån gång kan prata igen. Lycka till med allt♥

'Your smile is like a drug to me. Can't get enough of it'

Har haft en underbar (favoritordet nr 1 eller) helg!

Fredag var det myskväll med favortibrudarna, var länge sen vi träffades alla. Allt för långt mellan gångerna. Jag och Lisa sovde över hos Linnea, bjöd Linnea på frukost på lördagmorgon och gick sedan runt lite på stan innan vi tog bussen hem.

Igår kväll var det festligheter i Ostvik, hade riktigt roligt. Dance/dance/dance/dance all night long! Halv 1 blev jag och Lisa upplockade och hemskjutsade, kunde inte somna förns närmare tre så idag är jag aningens trött och huvudet är lite tungt.


Enda bilden från helgen. Hoppas att någon, typ Liiiiisaaa, kanske lägger upp lite bilder från igår som jag får låna:]:]

'Don't say the words if you don't mean them'

Sitter nu på sista lektionen som är NK. Klockan tre tar jag bussen in till stan för att möta upp Linnea och en massa fler brudar. Sen blir det att äta middag, det ryktas om Dallas, och sen myskväll i Linneas lägenhet. Kommer bli så roligt att få träffa alla!




'Don't cry because it's over. Smile because it happened'

Har varit en intressant dag.

Buss till stan> lite vandrande fram och tillbaks> julklappscheckning> skola> klumpiga saker som att i princip gå in i väggen och senare i en glasdörr> rusning in till stan för att hinna med bussen hem> middag> och nu sitter jag här.

Nu ska jag ut ett tag och måla och sen ska jag in för träning och sen en tidig kväll. Låter toppen!