'Let me take a ride on you'

Efter att ha gått långpromenad runt i stan, klippt mig, haft skola, tagit en VÄLBEHÖVLIG powernap i bussen, fått skavsår som bara den och ätit middag är jag nu redo för kvällen.

Jag ska alldeles strax ut i stallet och sen rida, är evigheter sen! Har nog inte ridit på hela det här året så om jag har otur flyger jag i backen, får hålla en tumme att jag överlever. Men kul ska det bli, saknar det ändå lite.

Efter ridningen blir det löpning och träning.



'It's my life and I do what I want'

Ännu en dag avklarad, två kvar sen är de äntligen HELG.

Har varit ute på en promenad med Amanda ikväll och sen gick vi även förbi fotbollsplan, där ett gäng redan var, och var med dom.
Nu har jag hunnit ta en dusch och bokat klipptid, ska klippa mig imorgon på morgonen. Börjar 11.15 men är i stan redan kvart i nio så det kändes perfekt att få klippa sig på morgonen. Mitt hår är i stoort behov av det!

Sängen nästa>


fin tunga fin näsa osv.

'Rainrainrain'

Det blev som jag ville, just när jag hade gått ut började det regna! Det blev en härlig joggingrunda i regnet, kan inte bli bättre. NU>duschen och sen godnatt.

PUSSEN♥

'Nu drar jag, loggar ut och lämnar denna håla'

Nu blir det ut på en låååång promenad eller joggingsväng. Sitter och hoppas på att det ska börja regna, är så sjukt mycket härligare att vara ute då!


Har verkligen inget med inlägget att göra, en av alla tuuusen bilder från frankrike. VILL TILLBAKS!♥

'I wanna seize the day like it's the greatest thing that ever happened'

Jag har överlevt första skoldagen och allt känns jättebra, är nöjd med klassen och allt så jag tror jag kommer stå ut de här 3 åren. Dagen har bestått av information i mängder och att lära känna varandra lite.

Dagens höjdpunkt var helt klart i slutet då vi fick höra att vi som enda klass på anderstorpskolan kommer få egna bärbara datorer!!



Tummen upp på det!

'I don't care if the whole club is dead 'Cuz the party's in my head'



Nu ska jag gå och hjälpa till och fixa lite middag och sen åker jag vidare mot fotbollsplan för att se på match och njuta av sista kvällen innan skolan.

PUSS

'I'm still broken but I'm trying'

Har varit väldigt bloggfattigt på sistone men det har varit så mycket annat, bra och dåligt, så jag har helt enkelt inte orkat med bloggen. Men nu är jag back on track igen!

Skola imorgon och sommarlovet är nu över... Vad hände med den här sommaren?! Den var alldeles för kort!
Samtidigt känns det lite skönt att skolan börjar om, då får man tillbaks lite rutiner (som verkligen inte finns när man är ledig) och eftersom jag nu börjar gymnasiet blir det lite nytt och spännande också.


Shit vad jag kommer sakna er!♥

'Bildbomb'

Tänkte köra på en bildbomb från tältsemestern som vi hade för några veckor sedan. Lätt en av höjdpunkterna från den här sommaren!
















'You just ruined something wonderful and you can't fix it'




Fyfan för dig, fyfan för er!

'This is how it's going to be'

Förvänta er ingen wow-uppdatering i veckan, inte för att ni precis är van det heller men. I veckan är det fullt upp i princip hela tiden med allt från moppesemester och bröllop till att umgås med mina älskade brudar och massa mer.

Ungefär såhär ser det väl ut:
Onsdag: hämta glasögonen>hem och packa>iväg och tälta med mina favortitisar
Torsdag: vakna upp i tält>camping hela dagen+natten
Fredag: återigen vakna upp i tält>packa ihop allt>hem>ledigt
Lördag: bröllop>vidare till hednäs och kanske sova där
Söndag:Freetime!

Söndag hoppas jag på att jag har massor med bilder att bjuda på, kameran ska i alla fall följa med på allt så det borde jag ha.


Nu taggar vi tältsemester brudar!

'I'll do the fun things today, and the other things can wait'

Emma har gjort det!! Hon har lyckats baka och gräddat en perfekt kaka!!!! Det hör inte till vanligheterna nu för tiden.
Dock (och nu är det ett ganska stort dock) så har inte min bror godkänt dom än och enligt han blir allt jag göra bara "ganska bra" men nu hoppas jag på ett "jättebra".



MUMMA! Nu blir det gooooo´fika

'Jag vet att du vill...'

Efter ett x antal timmar ser man nu hur golvet i mitt rum ser ut. Egentligen är jag en person som vill ha ordning på alla saker men när det kommer till mitt rum har jag svårt att hålla allt på plats, det slutar alltid med att det är kläder ÖVERALLT!

Före:


Efter:

'Önska mig lycka till'

Nu ska jag ta tag i det här, mitt rum ska städas. Är alldeles för länge sen det var gjort så jag känner att nu är det dax! Har ladda upp med en massa ny musik som jag kan dansa till medan jag städar, blir toppen.

Återkommer om jag överlever dammchocken som jag kommer få..


'WTF!?'

Läste en tidning förra veckan och höll på att trilla av stolen när jag läste detta!!!!:

En ren katastrof är vad det är, dom kan ju inte lägga ner hela serien.. r.i.p♥

'I was playing with him, he was playing with me'

Gårkvällen innehöll en hel del, trots att det skulle bli en lugn hemmakväll.

Började med att just när jag skulle ut på en cykeltur fick jag ett sms av Lisa som undrade om jag ville ut och göra byn osäker så vi tog våra cyklar och cyklade en rejäl sväng, inte mindre än 1 mil. Och otränade som vi är höll vi på att avlida i början, men det tog sig så småningom.
Efter cyklingen skulle vi vara duktiga och äta rabarber (med bara liite socker) men då insåg vi att kladdkaka är godare så vi bakade. När kladdkakan höll på att gräddas kände vi hur gott det skulle vara med ost och kex så det blev bara en liten bit kladdkaka och sen ost och kex, vi dippade även morötter. Lite beslutsångest kan man väl säga.

Sen blev det att cykla vidare till Lisas crib med the grabbs (Nicke, Claes och Jonathan) där det blev pokerspel, klädpoker, som tyvärr inte gick så bra för mig!


'It's not about the money, money, money'

Det blev även jobb på kvällen, ännu mer stekande av hamburgare men den här gången åt mindre nyktra personer.

Steg upp halv nio igår på morgonen och innan jag var hemma på kvällen var klockan efter två så då blev det raka spåret till sängen, har nog aldrig varit så trött.


Jag och Amanda gjorde en gullig dricks-låda och ställde på bordet, det slutade med över 300 kronor i bara dricks. Inte dåligt!

'You got me doing things I never do'

Hela långa dagen har tillbringats i ett litet partytält där vi har stekt hamburgare. Kan säga att hamburgare inte är det första jag är sugen på när det gäller mat... Usch&fy hur man luktar efter en hel dag!

Nu är jag i alla fall nyduschad och väntar på att Amanda ska komma hit och äta middag med oss, sen hoppas vi att det inte regnar ikväll så vi kan jobba ännu mer och få ännu mer money.





'I turn the music up, I got my records on'

Ni får ursäkta mig för otroligt dålig uppdatering men vädret har varit på topp de senaste dagarna och jag har legat ute och stekt hela dagarna och kvällarna har varit fullspäckade de med.

De senaste dagarna (eller senaste veckan) har jag bland annat varit på surströmmingsmiddag i myckle, myskväll med saknade frankrikebrudar i byske, hangwiththegang här i byn, solat, badat, varit ute halva nätterna, blivit svarthårig(....) och det hemskaste av allt: fått veta att jag ska få glasögon! Så från och med onsdag kommer ni att se mig i glasögon och tro mig, det ser ut som skit! Men det har ändå varit en helt okej vecka, dock känns det allt annat än okej att sommarlovet går mot sitt slut.. Två pluttiga veckor kvar!?!!


Hade bara en massa mobilbilder så det blev ett fattigt litet collage i brist på annat.

Justja, lilla Claes har även hunnit fylla byxmyndig så grattisgrattis i efterskott!





'Fitt får fajt!'

Nu ÄNTLIGEN har jag sommarlov igen, slut med allt jobbande! Ska njuta till fullo dessa tre sista veckor.

Ikväll hoppas jag att Amanda kommer hit och färgar mitt hår som verkligen är i stort behov av det, sen blir det nog annat mys och pyssel. Måste ju firas att vi nu är lediga båda två!


Får bli en sån där 'bild i repris' idag